Gepost door: seven | 7 juli 2014

Facebook: Minder minder minder Geert Wilders

Dat is schrikken voor Geert Wilders, zijn facebook is het land uitgezet. Dat wordt minder minder minder foto’s van borden stamppot boerenkool met worst liken vanuit de kamerbankjes. Propagandatool minder minder minder voor de oppositiepartij pur sang. Dit staaltje -politieke censuur- handhaven van de zero tolerance facebook voorwaarden is het gevolg van iig één, maar waarschijnlijker een tsunami aan klachten van facebookgebruikers die ‘minder minder minder Wilders’ riepen op zijn facebook nadat Geert zijn programma samenvatte in een heldere oneliner ‘Minder minder minder Marokkanen’ op een podium in een Haags café.

Saillant is dat een van de klagers die in maart door de minder-speech geraakt werd en de facebookcensuur zelf meldde journaliste is. Sterker, inmiddels geeft Nina, naast het adviseren van het Mediafonds, een cultuursubsidie uitdeeltoko waar Geert Wilders ook al minder minder minder van wil, oa andere journalisten in spé college in media&cultuur op de UvA. Of dit ooit gaat leiden tot minder minder minder objectieve verslaggeving weten wij niet. Ze benadrukte desgevraagd dat de vrijheid van meningsuiting in NL niet onbegrensd is en ‘minder minder minder’ was voor haar de druppel. Een journaliste & mediawetenschapper op een universiteit die facebook oproept tot het censureren van een politicus, tja het is weer iets anders dan politici die journalisten of wetenschappers de mond willen snoeren.

Update: GS heeft het opgepikt en is op geheel eigen wijze wat dieper op de kwestie ingegaan.


Responses

 1. Ach meid toch.
  Plant alsjeblieft niet je genen voort
  Je bent in staat om je eigen kroost te laten vermoorden

 2. Wat een onzin verhaal. Dat FB account was helemaal niet van Wilders. Het was een fake account en Wilders heeft heeft het zelf via zijn advocaten laten verwijderen.

  -edit: Echte reden fb-wissen blijft gissen. Dit kan Wilders denken/zeggen maar de echte reden voor fb kan toch haar klacht zijn. Ze heeft notabene een screenshot wat ze gisteren al twitterde terwijl Geert nu pas reageert op verwijdering toen het al nieuws was en er mogelijk een heel eigen draai/spin aan geeft. Enfin, lijkt erop dat er meer een ‘fake’ cq parodie/fanpagina/of toch een echte? uit de lucht is geschoten door de klacht. Geert bedankt zijn advocaat, maar hij kan beter de klager bedanken. ;) seven –

 3. Goed zo. Het censureren van onwelgevallige meningen gaat het politieke proces enorm helpen. Zo lang je maar niet luistert naar de mening van een ander is er geen probleem.

 4. zielepo(o)t

 5. Blijkbaar was het geen pagina van de grote gele leider zelf. En was hij net als Nina een slachtoffer van de pesterijen. Maar je schrijfstijl is best redelijk hoor. Helaas is die van OhoOhOh minder; je kunt helemaal je genen niet voortplanten.

 6. Een “journaliste” die om censuur vraagt is als een vrouw die vrijwillig een burka aantrekt.Veel plezier met de rest van je gesubsidieerde bestaan, meid.

 7. Ach gut Nina, alleen het gelijk van jezelf is natuurlijk altijd waar en zolang iedereen daar binnen blijft is het goed, maar o’wee als iemand een andre mening heeft. Dan is diegene slecht, een fascist…, ondanks dat diegene toch steeds weer gelijk heeft. Nou bestel die boerka maar alvast zou ik zeggen!

 8. Nina ,

  Een goede raad zoek een vent/vrouw om je ergernis los te laten en verschoon ons van je onzin, leef je eigen leven ga in een klooster.

 9. Ik zou zeggen minder,minder,minder van dit slag mensen die zich journaliste
  noemen..

 10. Leuk voor je, nu terug naar de keuken dom wicht….

 11. @PeterJan del Doe

  Is doorgeven of manipuleren beter verwoord?
  Maakt mij geen ruk uit.
  De wereld gaat ten onder van mongolen zoals jij en onze Bep die monden wil snoeren om haar en jouw gelijk te krijgen.
  Die tijd ligt al 30 jaar achter ons.
  Straks wil je ook nog ontkennen dat de gemiddelde Berber een IQ heeft van rond de 70.
  Heeft te maken met neef, nicht, oma, tante en neefje.
  Heeft natuurlijk niks met genen te maken.

  Maakt mij niet uit hoe je het benoemd als drs. Piepie.
  Met papier veeg ik mijn reet af.
  Dat geldt zeker voor de koran, stukjes geplempt, joop en van onze Bep en jouw papiertje waarschinlijk gehaald de laatste 10 jaar iin een niets zeggende flut “universiteit”.

 12. De democratie laat zijn lelijke gezicht weer eens zien. Een mening mag alleen gehoord worden als hij in het straatje van de linkse maffia past. De rest maken we gewoon monddood.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën