Gepost door: seven | 23 juli 2011

Dit is een complete lijst van de reacties die Anders Behring Breivik heeft geschreven op Document.no vertaald naar NL door google

Anders Behring Breivik de reacties met Document.no
23.07.2011 op. 04,50

Dit is een complete lijst van de reacties Anders Behring Breivik heeft verlaten op Document.no.
2010-10-29 14:08:40

Citaat / quote: ” Bedankt voor de geweldige inzet tot nu toe, Hans en Document. Je doet een ongelooflijk belangrijke taak en wordt beschouwd als vandaag de dag als een van de weinige ideologisch alternatief stemmen. En je zult merken van parlementaire vertegenwoordigers van het land en journalisten. Ik zou zelfs zeggen dat het Document is uitgegroeid tot een politieke kracht in Noorwegen, zoals we allemaal weten dat het land elites stiekem lezen Document wekelijkse :-) U blijft maken Noorwegen een grote dienst! :-)

Ik wil echter wel wat opbouwende kritiek te maken als het gaat om documenten van organisatorische en financiële plannen. Alstublieft niet persoonlijk op:)

Gezien Documenten bescheiden economie en dat in ieder geval, zijn 50 getalenteerde schrijvers in Noorwegen, die vrijwillig had geholpen meer actief is, ik denk dat het een zeer slecht idee om 90% van de documenten van activa van een vaste verslaggever positie aandacht worden besteed. Vandaag zijn er een overvloed aan essays en artikelen die op verzoek uitgedeeld dus zonder financiële compensatie waarom besteden al de fondsen in een verslaggever positie? Ik ben er vrij zeker van dat, gezien de omstandigheden, zeer kostbare positie is geliquideerd in de loop van een periode van twee jaar, toen ik verwacht dat je uiteindelijk krijgt tot dezelfde conclusie.

Het zou jammer zijn als je voorbij aan de suggesties en besloten om al het geld verspild in een potentieel “politiek correct” persoon met een achtergrond in de marxistische Boot Camp: Volda University College of enige andere journalist (marxistische) kampen, enz.

Wat je wel moet richten economisch is het “concept-document” te ontwikkelen sociaal en organisatorisch, voornamelijk door de ontwikkeling van deze blog tot een oplossing te meer als een social networking f zodanig dat gekoppeld is aan vergelijkbare organisaties in andere landen (vergelijkbaar met een begin van een cultureel Euro-versie van een Tea Party beweging).

Als alternatief zou u geven een maandblad dat wordt verspreid via Narvesen. Ik heb reeds een gedetailleerde strategie voor de manier waarop dit gedaan kan worden. Ik verzamelde alle aanbiedingen van leveranciers, nam ik contact zelfs Narvesen en legt dit voor u, Hans. Volledige distributie via Narvesen (2000 exemplaren maandelijks magazine), kunnen worden geproduceerd voor minder dan €. 35 000 per maand, zou een investering gegarandeerd te bieden “break-even”, en mogelijk resulteren in twee keer de omzet! Ik begrijp niet waarom iemand uit het document zijn niet wilde mijn voorstel te overwegen?

Je hebt op dit moment de toegang tot een vloot van enkele van de grootste talenten in de meeste industrieën, dat zou bereid zijn te werken voor gratis. Dit talent is nu ongebruikt. Dus waarom gebruikt 90% van de documenten van agenten op een reporter positie?

Ik heb gewerkt met het project voor 14 jaar met diverse projecten op het gebied van web-oplossingen, hebben de financiële educatie + twee andere bachelor-opleidingen, behaalde ik mijn eerste miljoen als ondernemer op de leeftijd van 24 en heb veel vrienden die vandaag de dag zijn succesvolle ondernemers in de meeste industrieën. Een aantal van mijn vrienden zijn experts op de ontwikkeling van social networking sites (een van hen loopt Deiligst.no, Noorwegen is waarschijnlijk de meest winstgevende online communities, ondanks het rafelige morele concept).

Het punt van de illustratie is dat je de toegang tot een zeer waardevolle vaardigheden, vrij hebben, zoals je nu weigert u om te gebruiken.

Ik hoop dat u bereid zullen zijn om hulp te krijgen in een veel grotere mate dan je nu bent en in plaats daarvan gebruik maken van de bescheiden middelen voor meer noodzakelijk gemaakte kosten, zoals hierboven uiteengezet.

Hoe dan ook, krijgen op! Ik steun u 100% niet uit wat je uiteindelijk moet kiezen ;-)
2010-09-21 23:20:25

De belangrijkste assen zijn de economie en cultuur.

Ze waren rechtse cultureel maar ook economisch linkse (niet zo extreem als de geplande economie, maar nog steeds sterk socialistisch). Dus het is even verkeerd om hen te bellen rechtervleugel als het linker uiterste. Ze waren allebei: P

Liberalen willen natuurlijk om deze te taggen als rechtervleugel, evenals anti-socialisten verwijzen naar hen als links extreem.

De derde as: autoritair vs liberaal is ongepast om te gebruiken als de belangrijkste marker.

2010-09-01 08:19:15

Lasse Moer,

Japan en Zuid-Korea is veel duidelijker voorbeelden van landen die consequent en zeer direct multiculturalisme afgewezen. Dit stadfested die in de 70 -, 80 -, 90-nummer en dit bevestigt de dag van vandaag.

De VN heeft al jaren geprobeerd om ze te duwen om de honderdduizenden vluchtelingen te ontvangen, maar het aantal is geëindigd in een fractie van de oorspronkelijke vordering. Europa heeft nooit gekozen om de psychologische en economische oorlogvoering tegen hen lopen om deze reden (zoals ze doen om de Europese landen / mensen die voert de dezelfde argumenten en principes)

Multiculturalisten zullen zeer te schamen als je vermeldt Japan en Zuid-Korea, omdat deze volken bewijst heel duidelijk dat de massa-immigratie alleen maar is een gevolg van specifieke marxistische doctrines en zeer zelden economisch of cultureel bevoorrecht. Japan / Zuid-Korea heeft een rand en grenswachten. Als men mist het visum is een passage ontkend … (Europa had gekend deze regeling voorafgaande 1950-1960)

De interessante vraag is het, waarom niet Japanners en Zuid-Koreanen gedemoniseerd als de nazi’s en fascisten? Het antwoord weten we …
2010-06-15 11:11:55

Zeer goede en zeer belangrijk artikel. Groot werk, Hans!

2010-02-17 10:56:52

Het probleem is dat het vaak niet helpt ongeveer 80% van de moslims zijn “gematigden”, dwz dat ze negeren de Koran. “Het kost heel weinig mensen omver te werpen een vliegtuig.”

Welk percentage is de Taliban van de bevolking van Pakistan? 1%, 3%, 5%? En is hoeveel chaos er vandaag?

In elke samenleving waar de islam bestaat, zal er een bepaald percentage van de moslims die daadwerkelijk volgen van de traditionele interpretaties van de Koran te zijn.

En dan hebben we de relatie tussen de conservatieve moslims en de zogenaamde “gematigde moslims”.

Er is matig nazi’s ook, betekent dat niet ondersteunt ontsmetting van de kamers en joden. Maar ze zijn nog steeds nazi’s en zal alleen zitten en kijken hoe de conservatieven nazi’s slaan (als het ooit gebeurt). Als we de gematigde nazi’s te accepteren zolang ze zich te distantiëren van de begassing van de kamers en joden?

Nu is het helaas al sneed zichzelf met marxisten die al hebben geïnfiltreerd-cultuur, media en educatieve organisaties. Deze personen zullen worden getolereerd en zal zelfs werken als professoren en docenten op hogescholen / universiteiten en zijn dus in staat om hun propaganda te verspreiden.

Voor mij is het heel hypocriet te behandelen moslims, nazi’s en marxisten verschillen. Ze zijn allemaal aanhangers van haat-ideologieën. Niet alle moslims, nazi’s en marxisten zijn conservatief, de meeste zijn gematigd. Maar doet het er toe? Een gematigde nazi-macht, nadat hij ervaren fraude, kiezen om te worden conservatief. Een gematigde moslim kan, nadat ze weigerde om een ​​club te voeren, conservatief zijn, etc.

Het is duidelijk dat de gematigde voorstanders van haat-ideologieën, op een later tijdstip kan kiezen conservatisme.

Islam (ISM) heeft in het verleden geleid tot 300 miljoen doden
Het communisme heeft in het verleden geleid tot 100 miljoen doden
Nazisme heeft in het verleden geleid tot 6-20 miljoen doden

ALLE haat ideologieën gelijk moeten worden behandeld.
2010-02-16 19:25:24

Volgens de twee studies ondersteunt 13% van de jonge Britse moslims tussen 15 en 25 Al Qaeda ideologie. UK representatief voor Noorwegen, dus ik zou denk dat minstens 15-20% van de Noorse moslims ondersteuning moord op homo’s. Er is zeker geen minder die ondersteuning biedt voor het doden van homo’s dan bij Al Qaida te steunen.
2010-02-02 13:35:11

Ik ben het volledig eens dat Obama een briljant retoriker en communicator, een van de beste die we hebben gezien de afgelopen 30 jaar.

Maar eerst, kunnen en moeten we niet vergelijken met de culturele strijd in de VS met die in Europa. Retoriek moest en zou anders zijn. De gemiddelde “rechts klikken” – Republikein in de VS is een “libertariër” (anti-socialistisch, maar pro multikulti), terwijl de gemiddelde conservatief in Europa is veel meer anti-multikulti, maar argumenten op basis van culturele weerstand tegen de islamisering.

De zogenaamde anti-multiculti in de Verenigde Staten op basis van hun retoriek over etnocentrisme alleen die sterk verschilt van de Europeanen dus. Dit is de belangrijkste reden dat we de Amerikaanse en Europese culturele strijd los. Ik meestal weg te blijven van de Amerikaanse problemen als gevolg.

Ongeacht of we nu in de VS of Europa, is het essentieel dat u hoeft te vragen over het volgende:

Toen was dat het multiculturalisme niet langer een ideologie ontworpen om een ​​Europese cultuur, tradities, identiteit en natie-staten te deconstrueren worden? Als u ondersteuning van een leider die propageren multikulti (ideologie als van dit schrijven systematisch deconstrueert de westerse beschaving), kan men dan niet net zo goed houden aan de klassenstrijd of de MSM?

En als we dan denken dat het multiculturalisme prachtig leer is de belangrijkste oorzaak van de aanhoudende islamisering van Europa en de VS, moet men geen kritiek multiculturalisme, terwijl toonaangevende nr. 1, die door Jezus Christus Obama voor zijn fundamentele principes?

Niet om hem te bekritiseren, heb je dan geen aanvaard multiculturalisme prachtige uitgangspunt?
2010-01-25 05:20:24

Public Enemy, Carl Christian,

Wat je erin slaagt om te komen met hier is niets anders dan een zeer vervelende technieken.

U beweert dat alle Noren die zich niet aan landsmo (s) container Gro Harlem Brundtland definitie racistisch is:

“Iedereen heeft altijd een Noors paspoort is vol Noren” … Dit betekent dat zelfs Somalische coach (met een Noors paspoort), die kauwen qat de hele dag, banken sturen de vrouw en de helft van het voordeel van al-Shabaab moet worden gezien als een volle Doe.

Als iemand in dit land durven te kijken naar de Somalische coach als iets anders dan een full-Smith zijn de racisten en de noodzaak om te verbranden publiek gemarkeerd. En u zegt dat iedereen die het niet eens met hun extreme kulturmarxistiske wereldbeeld – de utopische, wereldburger definitie racisten?

In dat geval, ik denk dat je 95% van de bevolking aangegeven dat alleen deze, maar het doet gewoon een ondergeschikte rol voor jou?

U bent alleen verplicht om alle discussie in de samenleving verlammen, voor iedereen die niet van dezelfde mening als je de stilte, de sociale controle uit te oefenen in lijn met de conservatieve moslims in Groenland? Zodra een persoon neemt van zijn ‘ideologische sluier “zijn is waar je zodra de trol je bent.

Sorry, maar het werkt niet meer. Meer zal worden in toenemende mate immuun zijn voor technieken als gevolg van hun enorme inflatie retoriek regel.

Ik denk dat de meerderheid van de Noren een volledige culturele assimilatie (Europese cultuur), de tweede als volledige Noren te berekenen. Zijn zijn analyse is dus correct. Noors paspoort is niet relevant in deze context. Get over it …!

:-)
2010-01-24 10:45:19

Het probleem met de Progress Party zijn geworden dat in hun etterstrebenhet na het bereiken van tot aan het multiculturalisme fantastische claims en humanisme suisidale idealen hebben ze op vele manieren weggegooid de baby met het badwater.

Echte weerstand is teruggebracht tot het luisteren naar de PR-bureau en doe 2-3 tactische uitspraken voor elke verkiezing, naar de stemmen van de kern te garanderen.

De overgrote meerderheid van de nieuwe gezichten in de Progress Party is nu politiek correct carrière politici en op geen enkele wijze idealisten die bereid zijn om risico’s en werken voor ideële doelen te nemen.

Het komische is dat zelfs al hebben ze bijna alle principes van de vuilnisbelt en een verminderde culturele strijd gegooid “vermindering van de stroom van asielzoekers met een paar duizend” nog steeds merk branden in het openbaar, belachelijk gemaakt, geïntimideerd en geïsoleerd door de humanistische-marxist.

Parlementaire vertegenwoordigers van de Progress Party, ten minste leest u het document elke dag en betrokken een beetje als het hun plicht om de mensen die de stem. Helaas zeer weinigen van hen helemaal weten wat het document over iets, en minder dan 5% van hen weten wat taqiyya en naskh is.

F voorbeeld. wanneer een gecombineerde kracht ervoor gekozen om de Zweedse en Franse intifada te negeren voor de laatste verkiezingen om strategische redenen, die later kosten FrP misschien wel 5%, moet Siv hebben geïnstrueerd al zijn mensen naar de ARK en de andere redacties bellen en dwong hen om dit te dekken hierover.

Ik heb veel respect voor de manier waarop de marxistisch-humanistische netwerken in Noorwegen in staat zijn om hun macht optimaal te gebruiken door middel van ‘kracht Vermenigvuldiging “en samenwerking.

Ze zijn waanzinnig hard werken, geschoold in de consolidatie en de hard werkende en meest aan de rechterkant heeft veel te leren van hen.
2010-01-22 02:53:39

Ik ben geneigd om in contact te komen met de eigenaren en zouden hun succes door middel van herstructurering door mijn leiderschap te reflecteren. Dit houdt schoppen alle resterende kulturmarxister en beginnen met de culturele conservatieve dekking als de eerste grote krant in Noorwegen (kritisch ten aanzien van multiculturalisme / islamisering). Het is realistisch om te geloven dat de circulatie zal dan de mogelijkheid om oplopen tot 120-200k hebben.

Het verbaast me dat er niet meer “culturele conservatieve ondernemers ‘in het Koninkrijk Noorwegen?

Denkt u dat de eigenaars zullen een positieve houding ten aanzien van dergelijke voorstellen?, P

Ik zal niet een goede optie als ik absoluut nul kennis van redactionele processen. Ik denk echter, Hans Rustad moet verantwoordelijk zijn voor de redactionele en nodigt hen uit om zijn concept te overwegen. Ik denk dat de timing van deze optimaal is op dit moment!

Er zijn 15 kulturmarxistiske politiek correct boomstam, terug in Noorwegen en geen enkel cultureel conservatief. De eerste culturele conservatieve (niet politiek correct) de publicatie zal worden gegarandeerd succes.
2010-01-19 11:25:11

Zeer goed artikel:) Het helpt om druk op de discussie naar een nieuw niveau.
2010-01-02 14:20:13

Er zijn politieke krachten in Oslo die willen de massa-act gesubsidieerd / low cost “Islam-blokken” in Oslo West voor “een betere integratie”. Voor zover ik weet, alleen de Progress Party / conservatieven die zich verzetten tegen het moment dus het kan een realiteit in feite worden de komende tien jaar.

Als dit wordt steeds het geval is, veel van Oslo West verhuizen naar Bærum (en de meeste zullen uiteindelijk volgen).

Hm, maar waar moet je bewegen wanneer dit beleid als Bærum?
2009-12-31 14:12:48

Lars M,

“Globalisering en moderniteit zijn onomkeerbaar fenomeen.”

Klassieke multiculturalisme drug propaganda. Wat is de globalisering en moderniteit te maken met massale islamitische immigratie?

En je mag niet hebt gehoord en in Japan en Zuid-Korea? Deze zijn succesvol en modern regimes, zelfs als ze afgewezen multiculturalisme in de jaren 70. Zijn Japanse en Zuid-Koreanen goblins?

Kun je de naam een ​​land waar multiculturalisme is succesvol waar de islam gaat het? Het enige historische voorbeeld is de samenleving zonder een verzorgingsstaat met alleen niet-islamitische minderheden (VS).

Dit verwacht ik dat iedereen weet wanneer het is elementair gedocumenteerd waarheden.

Wat ik nooit begrijp is waarom het multiculturalisme zetels (dat traditioneel bestond uit-en / of zijn gesteund door de arbeidersbeweging) hebben niet begrepen dat het multiculturalisme zal de toekomstige welvaart te vernietigen (zoals sociale cohesie / vertrouwen / bereidheid om de belasting te laten) dollars in lijn met de verspreiding van het multiculturalisme?

Best case scenario voor Europa is dat we eindigen met een super-kapitalistische systeem, zoals de VS met grote sub-class / klasse verschillen.

Het klinkt niet erg humanistisch out:) Maar dan zijn we zeker geen goblins meer?
2009-12-31 09:30:01

Supra, Aesop, Ira

Het wordt steeds maar twee basisbegrippen velen gebruiken om het cultureel oogpunt te beschrijven.

Conservatieve cultuur (behoud van de order / patiot / nationalistische / monokulturalist) en kulturmarxistisk (internationalistische / multiculturalisten / kosmopolitanist / globalistische).

Hoewel de meerderheid van de humanisten, maar ook veel liberalen zijn anti-nationalisten, en is dus per definitie kulturmarxister. Bevorderen van een multiculturele samenleving (cultureel marxisme) of monocultuur (nationalistisch), is er niets tussen, hoewel de meeste niet durven toch toegeven. Wel, er is de multi-cultuur, zonder de islam is een middenweg.

Het is echter mogelijk dat de niet aan de criteria voor een marxistisch / communistisch, maar alle internationalisten zijn kulturmarxister.

Het is ook een bekend feit dat de straat krant is een anarcho-marxistische krant en NIET een anarchistische krant. Anarchisme kunnen zowel marxistisch georiënteerd en nationalistisch georiënteerd. Straat krant is verre van een nationalistische kan krijgen;)

De oude definities vaak niet meer van toepassing. Bijvoorbeeld. de Britse Tories, die eigenlijk nog durven te noemen zichzelf conservatieven steunen kulturmarxisme / multiculturalisme en dient te worden hernoemd.

Men kan niet steunen kulturmarxisme / multiculturalisme en tegelijkertijd noemen zich conservatief, hoewel sommigen misschien niet met me eens zijn:)

De meerderheid aan de rechterkant is helaas nog niet gevonden dat men moet multiculturalisme verslaan om de islamisering te verslaan zoveel nog steeds zichzelf te zien als multiculturalisten.

Dit zal onvermijdelijk veranderen en verduidelijkt in sterkere mate voor de meeste van de komende tien jaar wanneer de polarisatie zal toenemen.

Ergens in de toekomst, de meeste zullen moeten het gezichtspunt vlag, moet u een keuze maken: nationalisme of internationalisme.

Helaas is er nog veel stigma op het woord “nationalisme” als ik meestal gebruik het woord cultuur conservatief:)
2009-12-30 07:14:01

Het probleem is dat Europa de Koude Oorlog al verloren in 1950, het moment dat ze mogen marxisten / anti-nationalisten om vrij te verwoesten, zonder beperkingen voor de standpunten die zij zou kunnen hebben en de macht standpunten die zij de gelegenheid gehad om de (leerkracht / professor posities in het bijzonder) te verkrijgen.

Het resultaat, met name Noorwegen en Zweden is de extreme marxistische opvattingen zijn geworden aanvaardbaar / dag, terwijl de oude gevestigde waarheden van patriottisme en cultureel conservatisme vandaag is gebrandmerkt als extremisme (van kulturmarxister en humanisten). Anti-nationalistische houding hebben helaas niet alleen maar mainstream, maar is nu nodig als een basis houding om te kunnen klimmen in PK hiërarchieën.

Er zijn niet veel prominente kulturmarxister geeft toe eigenlijk het doel achter dennne anti-nationaal, en “marxistische grand scheme”, maar niemand kan zeggen dat het beter is dan Thomas Hylland Eriksen:

“De belangrijkste uitdaging is nu om de meerderheid te deconstrueren en doe het goed, zodat het nooit kan worden genoemd meerderheid meer”

“Zoiets kan zowel bijdragen aan begrip en bevrijding.”

http://www.culcom.uio.no/nyheter/2008/hylland-eriksen.html

Dit is duidelijk het extremistische haat-speech. Zij geeft toe Eriksen, namens een groot aantal Europese kulturmarxister dat het doel is om een ​​marxistische utopie, een wereld te creëren zonder grenzen geregeerd door de VN, een mening die de belangrijkste leer van de marxistische denken. Om dit te bereiken, de mensen voor gek verklaard (racistische / Nazi) en anti-democratische methoden kunnen daarom worden toegestaan ​​om de mensen te vervangen door waardoor de systematische kolonisatie van de ontwikkelingslanden.

In een samenleving waar de marxistische extremisten Thomas Hylland Eriksen is toegestaan ​​om vrij uit te oefenen binnen de grenzen van politieke correctheid, andere meer gematigde humanisten / kulturmarxister (extremisten), zoals Mads Gilbert en Erik Fosse verschijnen frigjørngshelter (nazi’s (Joden) moet worden geplet, net als de nazi- Duitsland).

Had West-Europa en de VS besloten om alle marxisten (nazi’s en marxisten) gevangen na WO2 en vloeken marxistische principes van haat ideologie vergelijkbaar met het nazisme, hadden we nooit in de huidige situatie.

Maar we leren ten minste zo lang als we leven. Ik betwijfel of dat een toekomstige patriottische regime zal die fout opnieuw te maken, als we erin slagen om het Westen te redden voordat het te laat is …:-)
2009-12-25 09:58:33

Ik heb nog nooit waarom het Westen zich zo onevenredig begrepen over Iran en zo weinig op de wahabitische Saoedi-leiding, die immers is de meest gevaarlijke en meest krachtige moslim centrale macht. We moeten natuurlijk, zodra de bombardementen hun faciliteiten te vermoeden, maar op andere wijze zich veel meer op Saudi. Zou het iets zijn dat Iran niet is een belangrijke olie-exporteur?

Sjiieten vormen een relatief klein deel van de moslims en heeft absoluut geen invloed op de soennieten.

Ik zou eigenlijk zeggen dat we onze eigen belangen te ondermijnen door eenzijdig te vallen het enige relatief zwakke alternatief voor de soennitische islam. Als Iran daalt naar Wahhabi positie aanzienlijk versterkt, omdat zij geen concurrenten.

We moeten niet vergeten dat Saoedi-Arabië en verschillende andere soennitische moslim landen willen Iran te vernietigen. Ook is Iran dat heeft gebouwd 300-500 Wahhabi draait om in Europa van de financiën slechts 2 van 30 Jihad Fronts over de hele de hele wereld.
2009-12-17 18:36:54

Hans, Aesop,

Artikel Series Ekstremistan I, II, III is een van de beste die hier ooit is geweest. Ongelooflijk goed geschreven, Hans:)

Nou, ik denk dat een van onze problemen is dat voor veel mensen (vooral liberalen) aan de rechterkant helpt bij het kannibaliseren van hun eigen mening bondgenoten. De reden hiervoor is gerelateerd aan enkele van de vele decennia van hersenspoeling kulturmarxistisk. Voor anderen kan te wijten zijn aan lafheid of angst bij te dragen tot iets dat op een dag evolueren tot een nog slechtere alternatief te creëren.

Veel mensen die proberen te consolideren op de rechterkant van de huidige organisatiestructuur, opsommingen of ideologische banners (en aan te dringen op specifieke agenda’s en deadlines worden gevolgd aan de organisatorische doelen te bereiken) zal worden bekritiseerd door mensen die willen het verzet tegen de “essay kritiek / kritiek op het systeem te beperken “. Ze hopen ook dat dit alleen zal NOK dat de kulturmarxistiske elites / hegemonie zullen beseffen hoe stom en lelijk ze zijn zijn?

Voordat “we” iets kunnen doen, moet er een “wij”. Consolidatie is de enige optie en het verzet kan niet worden beperkt tot “essay kritiek / kritiek op het systeem.” Progress Party is al gevestigd. Maar het moet actief werken aan culturele conservatief op NGO’s (oud of nieuw) te verzekeren en ook helpen om jongerenorganisaties (nationale krant is natuurlijk het belangrijkste, maar dit is nu al op de agenda) te creëren.

Ik weet dat Hans en Aesopus niet met me eens ANG dit (omdat ze bang zijn om te helpen een monster die later zullen ze de controle over verliezen te maken), maar dit zal u mis :-)

En ik hoop dat u moeilijk NOK te bespreken in plaats van deze te censureren it out:).

Sleutelwoorden voor discussie:

“Kan dissidentie, alleen, op te slaan ons of gaan we eindelijk beginnen met de culturele conservatieven op alle fronten te consolideren? ‘
2009-12-09 17:14:41

Hier is een mooi overzicht – 10 redenen waarom de moderne kerk zal sterven:

http://gkupsidedown.blogspot.com/2009/11/why-modernist-christianity-will-die.html

Zelf ben ik een protestantse en / gedoopt mij bevestigd door mijn eigen vrije wil, toen ik 15 was

Maar de huidige protestantse kerk is een grap. Priesters in jeans die mars voor Palestina en kerken die er uitzien als de minimalistische winkelcentra. Ik ben een voorstander van een indirecte collectieve bekering van de protestantse kerk terug naar de katholieke. In de tussentijd, ik stem voor de meest conservatieve kandidaten in de kerk verkiezingen.

Het enige dat de protestantse kerk kan redden is om terug te gaan naar de basis.
2009-12-09 10:50:32

De dag Dokument.no gelanceerd als een nationale publicatie in papir-/nett editie met een oplage van 2000 + moeten redacteuren / management van het bedrijf matigende ze, natuurlijk, afhankelijk van wat is het doel in termen van oplage en ideologische doelen. F kan bijvoorbeeld een laten zich minder gematigd zijn in een oplage van 2000 100 000 Dat is duidelijk.

Het is essentieel dat redacteuren handelen op een wijze die geschikt is voor de onderneming en haar ideologische doelstelling (indien gedocumenteerd helemaal geen ideologische doelen hebben). Ook moet worden overwogen of in de toekomst (op 20, 50, 100K circulatie) moet worden toegestaan ​​commentaar te leveren op artikelen, in aanvulling op het opgeven van de beperkingen om zich te uiten op die manier.

– Als alleen mensen die geloven dat de andere partij is “zwak” om zich te uiten?
– Zijn mensen die geloven dat delen van de andere partij die onder bewuste ideologische voorkeuren gecensureerd?

– Als enige personen die een humanistische kijk op berichtgeving om zich te uiten?
– Zijn de personen die willen overbrengen duidelijke culturele conservatieve ideologische voorkeuren gecensureerd?

Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden bij het opzetten van hun ideologische principes. In alle gevallen moet er een open en eerlijke lijn naar zichzelf en zijn lezers zo veel mogelijk te zijn.

Ik denk dat de redactie van de toekomst (binnenkort) zal moeten gaan in zichzelf en hun doelstellingen te geven (het doel van humanistische aard of zal het duidelijk zijn ideologische principes van de rede). Ik ben nieuwsgierig naar de redactie te allen hebben een duidelijke ideologische overtuigingen / doelen (een ideologische agenda als andere publicaties lijken te hebben: klassenstrijd, de Times, mede Broadcasting Corporation, enz.) of is het doel van de humanistische kunst?

Geesteswetenschappen in de zin dat het een plicht om de andere kant van een kwestie te onderzoeken (waar andere publicaties zeker falen). Is het waar dat de basis voor dokument.no moet worden aangestuurd door een “humanistische plicht” en niet gedreven door enige vorm van ideologische ambitie (culturele conservatief of anderszins)?

Deze discussie moet niet hier worden gehouden met natuurlijk, maar moet Noot voor de redactie zijn en, indien mogelijk, worden besproken op donderdag:)

Het is belangrijk om vroeg te verduidelijken deze fundamentele problemen bij een mogelijke betrokkenheid van andere partijen, zoals cultuur, conservatieve politieke partijen / NGO’s / investeerders / vrijwilligers zal worden afhankelijk van om dit te verduidelijken voordat bereid zijn om hun financiële / organisatorische ondersteuning te geven aan het document.

Het is bekend dat commerciële publicaties (variërend van CNN, BBC, Dagbladet, Fox) is duidelijk, maar vaak “onofficiële ideologische platforms” omdat wordt verwacht dat werknemers zullen volgen. Een dergelijke ideologische uitgangspunten is nodig om een ​​onofficiële ‘ideologisch muiterij clausule “, die ongewenste toekomstige ontwikkelingen voorkomt hebben.

F als Lou Dobbs van CNN werd geraakt door het officieuze gedeelte en hij uiteindelijk koos om te gaan. Het is niet onwaarschijnlijk dat hij was gedwongen uit, want hij veranderde zijn ideologische standpunt in de loop van zijn carrière. Hij werd meer en meer kritische massa van islamitische immigratie naar de VS die niet in overeenstemming was met politiek correcte lijn van CNN.

Het document is op dit moment relatief onschuldig, maar de prijs moet men betalen voor succes is vaak het verlies van de onschuld:) Voor de goede of ten kwade.

Alle idealistische projecten / individuen die deze identiteit fase / crisis zo snel als ze willen een bepaalde min of meer commerciële barrière te passeren:)
2009-12-06 23:39:10

Harstad,

Ik ben er sterk twijfel dat je theorie correct is. Het hele conflict tussen het BBP en de EDL begon met een verandering van leiderschap in de EDL voor een paar maanden geleden. Ze gooiden de racistische en hekelde de BNP. Ze kozen in plaats daarvan ideologische basis SIOE dat is min of meer mainstream te bekijken aan de rechterkant in West-Europa nu (Vienna School of Thought).

Nick was erg beledigd en begon de EDL demoniseren. Hoewel ze nu aanvallen van elkaar omdat zij elkaar beconcurreren in het geheel niet als deze zijn twee heel verschillende fronten. 90% van alle stemmen in de EDL bleef het BBP (Aangezien dit het enige alternatief voor multikulti in het Verenigd Koninkrijk) en 90% van het BBP ondersteunt EDL ongeacht wat Nick had om na te denken.

Ten tweede, Labour regeert inlichtingendienst. Ze hadden nog nooit in zijn leven ondersteunde de EDL omdat deze een veel positieve aandacht te creëren voor het culturele conservatieve beweging in het Verenigd Koninkrijk.

Ik heb in sommige gevallen besproken met SIOE en EDL en aanbevolen ze bewust strategieën te gebruiken.

De tactiek van de EDL is nu uit op “verleiden” een overdreven reactie van Jihad Youth / Extreme-marxisten iets wat ze erin geslaagd zijn al meerdere malen. Over De reactie is herhaaldelijk op het nieuws dat heeft booster EDLs hoog scoort. Dit heeft ook geprofiteerd BBP. WinWin voor beide.

Maar ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk hoe snel ze gegroeid zijn, maar dit heeft te maken met slimme tactische keuze te doen door het management.

EDL is een voorbeeld en een Noorse versie is de enige manier om Flash / SOS te voorkomen dat de Noorse culturele conservatieven lastig vallen van andere fronten. Het creëren van een Noorse EDL moet nr. 3 op de agenda nadat we zijn begonnen een cultureel conservatieve krant met nationale verspreiding.

De agenda van de Noorse culturele conservatieve beweging in de komende vijf jaar zijn daarom:

1. Krant met nationale distributie
2. Werken voor de controle van verschillende NGO’s
3. Norwegian EDL
2009-12-06 13:26:53

Jarle J

Je verhoogt vele interessante punten. Ik heb zelfs gemaakt lijsten van deze netwerken, die ik zal mijn boek te lanceren. Het is essentieel om dit tegen te gaan is om de consolidatie (de pasta doorzetten in charts eerder van specifieke taken en activiteiten, jaarplannen etc. om systematisch te herwinnen de controle van specifieke NGO’s en versterking van de culturele conservatieven van alle zeven verschillende politieke fronten. Een andere belangrijke taak is het creëren van een cultureel conservatieve media bedrijf met nationale distributie. Wij zijn in het proces.

Ang uw keuze van een ideologische basis. 50 jaar inspanningen van de etnocentrische organisaties / bewegingen (van 1960-2009) volledig is mislukt. We weten dit en de verdere focus, zal de verlichting van deze strategieën alleen maar contraproductief zijn en potentieel zeer schadelijk voor de huidige Noorse en Europese culturele conservatieve beweging.

Etnocentrische bewegingen die BNP, Front National is niet succesvol en zullen nooit in staat om meer dan 10% steun (BBP 5%, van de VN heeft 7%). Men kan racisme (multikulti) niet bestrijden met racisme. Etnocentrisme is dus het tegenovergestelde van wat we willen bereiken.

We hebben de Weense School of Thought als de ideologische basis. Dit houdt in verzet tegen multiculturalisme en de islamisering (op culturele gronden). Alle ideologische argumenten, gebaseerd op anti-racisme.

Dit heeft bewezen zeer succesvol is, wat verklaart waarom de moderne cultuur conservatieve beweging / partijen die de Weense School van het Denken gebruik is zo succesvol: de Progress Party, Geert Wilders, document en vele anderen.

Etnocentrisme is in strijd met de principes van de Weense School van het Denken dat is waarom u zeker zijn gecensureerd in het verleden.

Ik heb enkele jaren gewerkt voor de Progress Party en garanderen u dat de Progress Party minder dan 10% steun had als ze niet hadden gekozen Weense School of Thought als een ideologische basis.

Ja, we zullen uiteindelijk de nederlaag van de multiculturele samenleving / kulturmarxisme (zoals dit is erg discriminerend en racistisch). Maar we moeten het doen in de juiste ideologische redenen.
2009-12-05 15:50:16

Harstad,

Het was strategisch en leuke PR stunt, Harstad geweest:)

Het is eigenlijk heel interessant voor ons jongere generaties om te leren over de Noorse marxistische beweging, de voormalige macht conflicten, etc.

Ik kreeg de indruk dat de meer “hardcore” marxisten zijn belangrijke posten in de AP geweigerd na WO2. Zij waren in plaats daarvan voorspelden leidende posities in diverse hogescholen / universiteiten, kranten directies en NGO’s?

Kunt u bevestigen of er enkele organisatorische prikkels / assisteren achter deze of is gewoon marxisten uitzonderlijke carrière bewust en kunnen klimmen in de culturele hiërarchie?

Ik heb me altijd afgevraagd wat er gebeurde met de Noorse fascistische beweging in Noorwegen? Heeft het nooit heeft bestaan ​​of knippen ze zijn gewoon de politiek en concentreerde zich op de zakelijke na WO2?

Weet u precies hoe Aftenposten was de staatsgreep en wanneer dat is gebeurd? Zij steunden de NS tijdens WW2. Werd het leiderschap gevangen of vervangen onmiddellijk na de oorlog?
2009-12-05 08:42:59

In alle gevallen.

Het is heel belangrijk dat wij hier in het document niet wordt beperkt door onze “politiek engagement” op deze pagina. Er is een grote politieke omwentelingen die zich in West-Europa op dit moment (een ondermijning van gressrotnivå). De culturele conservatieve beweging groeit in recordtempo, en het is een proces van consolidatie gaande in alle West-Europese landen. Iedereen kan bijdragen en elke bijdrage telt:) Het beste wat je kunt doen in Noorwegen is Dokument.no ondersteunen, hetzij financieel of door middel van vrijwilligerswerk. Bezoek de verschillende Noorse discussie forum en artikelen op de markt Dokument.no. Met speciale inspanning, ik ben er zeker van dat het document de potentie om de nieuwe “Event” geworden is.

Hij zal binnenkort presenteren hun ideeën over hoe dit gedaan kan worden.

Ik raad u allen ook sterk aanbevolen om uit te breiden hun netwerken Facebook, volgens de dagelijkse quotum van 50 uitnodigingen om verbinding te maken met de Britten, Fransen, Zweden, etc. Doe groepen die SIOE – de islamisering van Europa Stop, tegen multiculturalisme, join Progress Party, als er iets:)

Let op de pagina’s gatesofvienna, Brussels Journal, Jihad Watch, religionofpeace etc.

Lees Fjord Man’s werk “Overwin Eurabia”. Dit is f als de perfecte kerstcadeau voor familie en vrienden.

Voeg toe: Analekta Informatica op Facebook. Deze groep communiceert nieuwsartikelen die onbekend zijn voor de meeste mensen. Heel goed nieuws dat het document kan gebruiken indien gewenst.

Het is vooral belangrijk dat wij, de Noorse culturele conservatieven, zijn een inspanning te maken. Noorwegen en Zweden behoren tot de meest repressieve regimes van de wereld de pers (censuur van de pers) als het gaat om een ​​kritische kijk op de islamisering en multiculturalisme.

De grootste fout die de meeste mensen maken is dat ze ervan uitgaan dat “iemand anders” inspanningen voor hen te maken. Er is geen andere, het is gewoon ons;)

Uit naar ontmoeting zoveel mogelijk van jullie op donderdag:). Laten we hopen dat hij niet kiezen Blitz Cafe of International:)).

(Om Adde me op Facebook stuur dan een e-mail naar year2083@gmail.com)
2009-12-05 07:41:50

Spreken van hardnekkige multiculturalisten. Ik herinner me een verhaal uit de krant Aftenposten Oslo voor ca.. 6 maanden geleden zeer goed (vind ik, helaas, niet dit).

Ik kan me herinneren dat het een school in het City Center Oosten, in een klas waar er slechts een enkele Noorse jongen weer (de meerderheid moslims waren). De meeste anderen hadden hun kinderen van school. De moeder van deze jongen was, uiteraard, een hardcore-marxist die gestorven is en het leven was om te bewijzen dat het multiculturalisme en de Islam zal functioneren. Ze weigerde te verhuizen naar een ander gebied of hem van school te halen. Haar zoon zou een keer te bewijzen en voor al die islamofoben op documenten en andere culturele conservatieven fout waren en dat het mogelijk was.

De arme jongen was lastig gevallen voor een aantal jaren tot tevredenheid een dag begon hij aan zelfbeschadiging. Hij vertelde zijn marxistmor dat hij wilde sterven. Pas na deze van de moeder besefte dat ze verkeerd zijn. Het resultaat was dat ze verplaatst naar een andere buurt en het veranderen van de scholen.

Dus moet men niet onderschatten van het feit hoe “hardcore” een aantal van deze kulturmarxistene is. Ik weet zeker dat een aantal van deze daadwerkelijk hadden hun eigen kinderen geofferd alleen maar om deze zieke marxistische theorie te bewijzen.

Maar er zijn tenslotte enig recht in het allemaal. Het positieve voor ons, de culturele conservatieven, is dat we een van de eersten om onze kinderen te beschermen, we verhuizen naar veilige gebieden waar onze kinderen niet nodig om te leven in de dhimmitude.

Het is vaak de kinderen van de grenzeloze naïeve en marxistische kinderen die eindigen als slachtoffer. De ironie hier is dat degenen die overleven met psyche intact eindigt als een speciale culturele conservatieven of om met die etnosentrerte van grote frustratie voor hun kulturmarxistiske of humanistische ouders:))
2009-12-05 07:14:39

Lars M,

vertel me een land waar moslims vreedzaam te hebben met niet-moslims leefden zonder dat de Jihad tegen Kafr (dhimmitude, systematische slachting of demografische oorlogsvoering)?

Ik kon naam 40 landen / gebieden waar dit heeft katastrofisch gevolgen voor niet-moslims. Kunt u de naam ONE enkel voorbeeld waar het is erin geslaagd om de moslims te assimileren? Je lijkt grenzeloos naïef. Natuurlijk, sommige te integreren, maar het is volledig het resultaat dat telt (al de rest is niet relevant).

Hoeveel duizenden nieuwe Europeanen moet sterven, hoeveel honderdduizend Europese vrouwen moet worden verkracht, miljoenen beroofd en tractor weggegooid voordat je begrijpt dat het multiculturalisme + de islam niet werkt?

Waarom denkt u dat Noorwegen het eerste land in de wereld voor de laatste 1400 jaar, waarin dit gaat lukken?

De geschiedenis herhaalt zich altijd.
2009-12-04 23:40:02

Trondb: Er is geen twijfel dat wat ik zeg ang massale uittocht overeenkomstige documenten opgeleverd waaruit blijkt dat de volgende:

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article418561.ece

En u kunt weer inchecken 10 jaar, dan is het aantal zal 70 tot 80 scholen, 100-120 in 20 jaar:) De meerderheid van deze moslims, hoewel dit niet vermeld.

Supra, we weten allemaal dat mensen op de juiste Aslak Nore kan vergeten over het krijgen van alles wat gepubliceerd. Geloof me, we hebben bij alle geprobeerd jaar. We hadden had natuurlijk een grotere kans om de kulturmarxistiske censuur van de pers door te dringen als een van ons had een Somalische achtergrond, of was een Egyptische helikopter, maar ik ben helaas niet:). Je moet ook niet vergeten dat er geen vrije pers in Noorwegen. Aftenposten was de enige cultuur conservatieve krant in Noorwegen, maar ze waren bekend als de staatsgreep van kulturmarxister in 1972. 100% van de nationale media bedrijven ondersteunen nu multiculturalisme vol hart en geen van deze zal helpen om deze ideologie te ondermijnen.

Het moet op zijn minst worden vermeld dat de situatie drastisch verbetert van de man is 18 jaar. De reden is dat de meeste moslims die ik sprak geen cijfers om in goede VGS. Veel van deze zijn of ambachtslieden, werkloos of criminelen. Het is vooral in de leeftijdsgroep 12-18 dat een grote groep van de Noorse hebben het moeilijk wanneer ze naar openbare scholen te openen met de meest hatelijke moslims in de stad.
2009-12-04 20:08:02

Hans,

Wel, de essentie is dat de moslim jongens leren æreskodekser, trots op hun eigen religie, cultuur en cultureel conservatieve waarden thuis, terwijl Noorse mannen hebben vrouwelijke en leraar overmatige tolerantie. Dit maakt ze helemaal niet voorbereid op wat hen te wachten staat … Het curriculum van de school bestaat nu ook grotendeels van de demonisering van onze voorouders (kwaad imperialisten, grote boeren die verkracht meiden, bloeddorstige kruisvaarders die vielen de vreedzame moslims) als het geeft een slachtoffer de rol van de moslims. Het resultaat is dat de Noorse meisjes van 12-18 zijn bijzonder kwetsbaar en vaak onderdrukt. Zij missen trots, æreskodekser en een juist begrip van de islam.

Er zijn nu een massale uittocht van niet-moslims uit Oslo-Oosten in 20 jaar, zelfs als de media weigert te dekken deze trend. De reden is simpel. Mensen willen niet onderdrukt worden, ze niet willen leven zoals andere burgers rangs (dhimmitude). Ouders observeren, maar kan niet veel doen. Er zijn natuurlijk erg afhankelijk van de situatie. Als het 50% moslims in school of slechts 2%. Het is vaak makkelijkst te verplaatsen in plaats van in het verhuren van uw kind de “integratie kwestie” dragen op hun schouders.

In veel opzichten versterkt de polarisatie tussen moslims en niet-moslim jongeren onder de jongere generaties. Er zijn tien keer zo veel islamitische bendes als niet-moslim. Misbruik en intimidatie wordt gezien als duidelijk racisme en frustratie is hoog, omdat de media negeert dit racisme in totaal. 100 raciale / Jihadi moord van de Noren in de laatste 15 jaar zijn volledig genegeerd als een moord op een Noorse racistische wat resulteert in een fakkeloptocht waarin de 50 000 deelnemers en tot oprichting van een Memorial Fund.

Veel jonge mensen zijn apathisch als gevolg, anderen zijn erg racistisch.

Ik kreeg de indruk dat de jongere generaties in Oslo niet helemaal in slagen om de politieke context hier te zien. Zij zien de racistische aanval, maar niet volledig begrijpen dat dit is Jihad (politieke / culturele aanvallen). Ze terugbetalen waarom ze zien als racisme met racisme.

Mijn hoop is dat zij zullen zien de culturele / politieke context, maar men moet niet voorbijgaan aan het feit dat de nieuwe generaties van jonge mensen die in de richting van etnocentrisme.

Jonge mensen hebben behoefte aan oplossingen, en momenteel zijn er geen anti-racistische jeugdcultuur conservatieve opties. Sommige mensen kiezen voor de opties die er zijn, dat het etnocentrisch is.

Ik durf niet eens hoeveel Noorse kinderen die zijn zelfmoord als gevolg van deze ervaringen (mishandeling, diefstal, verkrachting, psychische terreur gepleegd door moslimjongeren). Er zijn waarschijnlijk enkele honderden in de afgelopen 15 jaar.

Nou, dit is zeker een deel van de reden dat de Progress Party was groter dan de AP op de laatste school verkiezingen …

Het bijzondere hier is dat als we hadden verwijderd, de islamitische stemmen tijdens de laatste school verkiezingen in Oslo, de Progress Party eindigde ongeveer 30-40% te ondersteunen.
2009-12-04 17:01:55

Niet-moslim jongeren in Oslo van 12-18 zijn in een bijzonder kwetsbare situatie in termen van intimidatie van moslimjongeren. Zelf ben ik hier geboren en getogen en koos uit noodzaak om de vriendschappen / allianties met A-en B-team om zich vrij te bewegen. Het alternatief is dat u zich aan uw buurt of westkant. Ik weet van honderden incidenten waarbij niet-moslims werden beroofd, geslagen en geïntimideerd door islamitische bendes. Top Mijn vriend van 12-17 was Pakistan dat ik was een van de beschermde sfeer “aardappelen” die bescherming. Maar ik zag hypocrisie op korte afstand en walgde. Moslim bendes hebben / kunnen vernietigen gratis (racisme / Jihad gedrag), terwijl alle pogingen “aardappelen” doen / deden om dezelfde thread te maken zijn systematisch afgestempeld over racisme en gedeconstrueerd door de lokale politie.

Geen wonder dat de Progress Party won de school verkiezingen. Het groeit tot een nieuwe generatie dhimmifisert jongeren die eigenlijk weten wat de islam en dhimmitude is in tegenstelling tot de witte politici en journalisten die ervoor kiezen om naar Oslo te verplaatsen in 20-30 jaar.

Ik ben blij dat ik heb altijd gewoond in Oslo West. O: Voor het moet de hel op de Oslo-Oosten

Arild,

Er is een bos van no-go zones in de meeste Amerikaanse steden. Meest beroemde van de LA’s – Compton, Crenshaw, Watts, Inglewood, etc. maar het kan niet direct worden vergeleken met de situatie in Europa, terwijl de Afro-Amerikanen zijn christenen, etc.
2009-12-04 04:10:42

Geel – hier is de definitie van een “islamitische no-go zone”

Er zijn meer dan 30 islamitische no-go zones in Noorwegen en die in andere West-Europese landen, evenredig met de moslim-concentraties in verschillende steden. Er zijn waarschijnlijk veel meer dan 751 in Frankrijk. Gegarandeerd meer dan 1000, en het groeit elke dag!

Hier is de definitie:

Een islamitische no-go zone:

1. Daar dronken, schaars geklede niet-moslim meisjes / vrouwen kunnen reizen zonder de onmiddellijke dreiging van verkrachting, geweld, diefstal, intimidatie.

2. Wanneer niet-moslim jongeren kunnen reizen zonder dreigend gevaar van intimidatie, diefstal, geweld door islamitische bendes en / of personen.

3. Wanneer niet-moslims om individualiteit te uiten in alle vrije vormen (met inbegrip van religieuze, seksuele, culturele) zonder de bedreiging van lichamelijk / psychisch geweld of beroving van moslims.

Delen van Holmlia, Furuset en vele andere gebieden van de Oslo-Oost / Oslo ligt voor de hand islamitische no-go zones.

Waarom denk je dat niet-moslims gaan uit deze gebieden? Waarom denk je dat de moslim enklavisering voort te zetten? De bestaande 30 islamitische no-go zonene in Noorwegen stijgt elke dag.

Grote delen van Servië is vandaag een no-go zone voor niet-moslims Serviërs (Kosovo), om een ​​extreme. Moslims vereisen nu paspoorten van de Christenen! Een islamitische no-go zone wordt ontwikkeld op basis van de eerste moslim gezin verhuist naar een gebied waar niet-moslims moeten leven in een verschillende mate van dhimmitude. Niemand accepteert dit, zodat ze weg van deze islamitische no-go zones. Dit op zijn beurt maakt het nog moeilijker voor de overige dhimmi’s om normaal te leven. Het resultaat is dat de islamitische no-go zonene / enclaves zijn dramatisch groeit elke dag!

Niet-moslims willen leven in vrijheid, niet onder dhimmitude.

Een gebied waar de niet-moslim burgers of mensen die reizen ervaren verschillende gradaties van dhimmitude (beperking van hun vrijheid, geweld, pesterijen omdat ze moslims zijn en volg de sharia, ga met de hijab, etc) is per definitie een islamitische no-go zone .

Geel, ben ik onafhankelijk van je kennis met betrekking tot de retorische deconstructie en uw retorische vaardigheden in het algemeen onder de indruk. We moeten veel leren van kulturmarxister op dit gebied.
2009-12-03 12:29:47

Donald,

Het nummer is 270 tot 300 miljoen (niet miljard). Ongeveer 80 tot 150 waren Hindoes die zich in de Oost-Jihad campagnes (Hindu Kush) gedood voor en na de verovering van Sindh, die duurde op een georganiseerde manier tot de Britten arriveerden.

Hindoes en Boeddhisten waren gebleken dat er geen genade ook in de eerste eeuwen, in tegenstelling tot het boek.

Vandaag de dag “ruimte folk / zigeuners” zijn afstammelingen van de hindoe slaven die werden gebracht over de Hindu Kush. Tienduizenden van deze zigeuners gevlucht toen het kalifaat verloor in 1683 in Wenen (ze brachten ongeveer 100.000 slaven in het Wenen-campagne). Er waren zo veel van hen maakte naar Europa.

Hindu Kush is de grootste genocide in de menselijke geschiedenis. Ironisch genoeg NOK is de regering van India slechter als het gaat om verwennerij dan zelf kulturmarxistene in West-Europa.

U verbergt de genocide soortgelijke Hitler x 45 kan niet worden aangemerkt als iets anders dan krankzinnig.
2009-12-03 01:21:04

Hlund, Fjordman, Harstad, Rust

Ik ben NOK veel later in het spel dan hem als ik alleen al politiek actief voor 13 jaar. Ik førstegenerasjonsdhimmi (Generatie Y). Ik was actief in Oslo FrP / FPU in de eerste 6-7 jaar (in de culturele conservatieven + laissez-faire kapitalistische / liberale kamp) en bijgedragen aan het succes van de Progress Party, voordat ik stopte. Ik vond dat de tijd was belangrijker om te helpen / ontwikkelen van het bevorderen van de politieke doctrines in het buitenland vooral Britse, Duitse, Franse, Amerikaanse). Ik rende het bedrijf een paar jaar terwijl ik studeerde en verdiende een paar miljoen dus ik kon een inntektsløs politiek actief leven te financieren. Ik gebruik nu deze middelen om te kunnen full-time werken aan de verdere ontwikkeling / de Weense Academie (Wenen school van denken), dat Fjordman, Bat Yeor, Spencer + vele anderen hebben al zo veel heeft bijgedragen tot promoten. De afgelopen drie jaar werkte ik full time met een culturele conservatieve werken die zullen helpen bij het verder ontwikkelen / verder te bevorderen deze politieke doctrines.

Hoe dan ook, beschouw ik de toekomstige consolidatie van de culturele conservatieve krachten op alle zeven fronten als de belangrijkste in Noorwegen en in alle West-Europese landen. Het is essentieel dat we werken om ervoor te zorgen dat al deze zeven fronten met behulp van de Weense school van denken, of op zijn minst delen van het grunlag voor 20 tot 70 jaar-strijd dat ligt voor ons.

Het boek is genoemd, door de manier waarop 2083 en is in het Engels, 1100 pagina’s).

Om vat de Weense school van denken:

– Cultureel Conservatisme (anti-multiculturalisme)
– Tegen de islamisering
– Anti-racistische
– Anti-autoritaire (weerstand tegen alle autoritaire ideologieën van haat)
– Pro-Israel/forsvarer van niet-islamitische minderheden in islamitische landen
– Verdediger van de culturele aspecten van het christendom
– Om de Eurabia-project en de Frankfurter Schule (ny-marxisme/kulturmarxisme/multikulturalisme) onthullen
– Is het niet een economisch beleid en kunnen verzamelen alles van socialisten tot kapitalisten

Frankfurter Schule (kulturmarxisme) is een zeer ambitieus onofficiële ideologie (en vrij onbekend bij de meeste) en ze zijn erin geslaagd de meeste gebieden (met uitzondering van smash het kapitalisme, de Europese christendom en de Europese identiteit, de tradities, cultuur). Wenen school is meer een verdediging tegen deze, waar we vaak de marxistische ‘eigen creaties te gebruiken tegen hen (seksuele bevrijding, feminisme, liberalisme, anti-racisme, anti-autoriære argumenten).

Wenen school van gedachte is verre van een complete ideologie maar bestaat uit principes en ideeën die voortdurend in ontwikkeling. Het is niet officieel en niet noodzakelijkerwijs nooit erkend te worden.
2009-12-02 19:57:10

Ik denk dat mensen vaak de definitie van het woord “samenzwering” te vergeten. Wat is het?

Samen te zweren is om te werken in gemeenschappelijke (onder peers) naar een andere groep / de andere groep de belangen van (samenzwering) of om een ​​bepaald doel / agenda uit te voeren.

Alle groepen met een politieke agenda samenzweren direct of indirect. Of ze zullen toegeven dat wel of niet is niet relevant. Document, net als alle andere politieke leiding entiteiten (zoals klassenstrijd, N (A) RK, CNN, dagelijkse krant. De aanwijzing is dat iedereen die werkzaam is in de richting van een bepaald politiek doel samenzweren (ons opgenomen, we zijn culturele conservatieven (> 10%), de andere is kulturmarxister (> 10%), Moslim (ondersteunt kulturmarxistene standaard) (> 5%) kapitalistglobalister (> 1%), en dus hebben we de grijze massa in het midden (bestaande uit vele humanisten, en anderen die ofwel sympathiseren met marxisten of de conservatief. Dit is de groep (80%) dat we allemaal proberen te “winnen van de gunst van.”

Een groot deel van het multiculturalisme stoelen zijn niet marxisten, maar eerder naïef humanisten (KrF, V, Cr, half zegt, half-rechts) of gobalist kapitalisten (half rechts).

Veel van deze “echte humanisten” worden gemanipuleerd door de “valse humanisten” (marxisten), die zijn ware agenda zo vaak verstopt door te spelen op humanisme.

Dit is duidelijk voor mij, maar toch theorieën. Ik weet dat velen willen een marxistische agenda (ze hebben een marxistische achtergrond) uit te voeren, maar we kunnen het niet bewijzen 100%, ergo zullen er theorieën.

Mensen kunnen natuurlijk niet bewijzen, tenzij alle uit een politieke groep had toegegeven (en ze zijn niet gaan doen). Het betekent niet dat de waarheid over mensen die de politieke motieven duidelijk zijn.

Individuele achtergrond vertelt alles over hun bedoelingen). Bijvoorbeeld. Het is een bekend feit dat Barroso was een lid van de Portugese Communistische Partij in het verleden. Maar het is moeilijker te rollen en dat hij en honderden andere Midden-Europese elites willen de marxistische leer te voeren via de Europese Unie te bewijzen. Dit is waar de martelaar-ideologen rails. Ze komen met de kosten, presenteert theorieën, gaan de strijd aan plannen, andere meer gematigde helpen zich van deze en kijk naar wat deze theoretische materiaal dat gebruikt kan worden op dit moment, in voorkomend geval, etc.

Om terug naar het punt. Het woord “complottheorie” wordt vaak geassocieerd met iets zeer negatief. Maar het is in feite heel vaak de centrale waarheden die nog steeds geen bewijs, alleen beweringen die nog niet bewezen. In de tijd van de waarheid zal uitkomen voor ALLE;)

In de tussentijd, we delen met de mainstream wat “passend” op dit moment;)

Een beetje theorie is geschikt indien dit in overeenstemming is met de mensen de perceptie:) En natuurlijk is het belangrijk om consequent (langzaam) het uitrekken van de elastische om te helpen dat deze waarnemingen zijn op weg naar de waarheid te verzekeren.

Harstad,

Ik ben over het algemeen vrij terughoudend om te bewegen, en te veel theoretiseren ANG VS te wijten aan de omstandigheden die verschillen van die in Europa. Ze worden gedomineerd door Christian immigratie, hetgeen niet het geval. We zijn inheems in Europa, sommige Amerikanen niet in de VS, enz. Dit betekent niet dat de ontwikkeling niet de manier waarop je beschrijft ontvouwen (hoewel het op dit moment ontbreekt het bewijs NOK), maar ik denk niet dat het per se geschikt te veel nadruk leggen op de VS geopolit. op dit moment. Ik heb eigenlijk geloof dat de VS hun lot (en het lot van het multiculturalisme / kulturmarxisme) zal worden beslecht in Frankrijk in 20 tot 70 jaar. De indicaties suggereren het.

Het is eigenlijk essentieel dat mensen zoals u en Fjordman blijft ontwikkelen theorieën van hun (onze). Deze zijn over het fundament voor onze “Weense School” te leggen. Wat een matige culturele conservatieven geloven dat dit het werk moet minder zorgen over te maken. Ze komen na een paar jaar en schreeuwen “halleluja” wanneer “NOK” bewijzen ter staving van deze vorderingen;)
2009-12-02 00:56:39

Harstad / Fjordman,

Neem het niet persoonlijk, maar als een compliment. U zult soms tussen de regels lezen (we hebben eigenlijk zo ver dat we een aantal van de marxisten geleerd gegaan – de oorlog is bedrog, enz. ..). De waarheid is er. Maar niet geloven dat de waarheid alleen ons ten goede, het kan ons eigenlijk kwaad, als we geen gebruik maken van het goed. De waarheid is zo lelijk dat hij het potentieel heeft om bang te maken vele gematigden culturele conservatieven terug in apathie is. Ja, je (we zijn rechts), maar we hebben niet zo’n slecht zelfbeeld dat we hebben te glunderen met het de hele tijd?

Om het op een andere manier. Het is cruciaal dat mensen / ideologen die Fjordman / Harstad de onverpakte waarheid presenteert aan andere gematigde, maar ervaren culturele conservatieven. Deze matige culturele conservatieven zullen vervolgens hun eigen oordeel en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Als u van mening dat de brede lagen (personen die niet over dezelfde intellectuele conservatieve cultuur van kennis zoals wij) zijn klaar voor de volledige verpakte waarheid zal u het mis. Ik, met een aantal jaren van studie van deze waarheid is nog steeds ziek en arm over na te denken. Wat denk je dat een a-politieke mensen waren? Hij was waarschijnlijk geschokt en verhuisde naar Svalbard of te liegen om zichzelf voort te zetten.

Dokument.no heeft het potentieel om een ​​nog meer invloedrijke media bedrijf te worden als ze gelijk spelen hun kaarten. Wanneer het doel is te bereiken op de brede massa’s moet Dokument.no dus modereren van hen. Het doel van de media bedrijven / NGO’s over te brengen zo veel van sanheten dat is “passend”, het doel is immers het belangrijkste, niet de middelen. Zo is er ook in de kaarten die zij kunnen en willen doctrines van zeer specifieke individuen erkennen ALLEEN als het passend is.

Ik zie zo’n ideologen als een martelaar-ideologen (ik zou in deze categorie, zelfs met dezelfde theorieën, ook al was ik niet bekend met werken Fjord Man’s tot 2008). Ze bieden de basis-ideologische lijnen om meer gematigde mensen, de lelijke waarheid schoonheid, stichting, andere meer gematigde bouwen. Zal het vaak opportuun om zich te distantiëren van deze martelaar-ideologen om tactische redenen (vooral als je doel is om uit te reiken naar de grote massa’s). Hoe is het spel of we het willen of niet. Individuen hebben verschillende functies. Wees niet beledigd, want van dat, maar neem het als een compliment;)

Denk je dat kulturmarxister ooit zo dom dat ze toegeven dat ze willen van Marx doctrines te implementeren? Het feit dat ze humanisme gebruiken om een ​​marxistische utopie van tevoren? Nee, ze afstand nemen van Marx om strategische redenen. Ze zijn niet van gisteren en het is niet wij.

We waren eerlijk eenmaal, maar Marx en Mohammed heeft ons gedwongen om meer zoals zij, jammer genoeg.

Zij hadden hun ‘Frankfurter Schule’. We gaan onze eigen “Weense School” van de noodzaak te ontwikkelen.

Embrace it! DE heeft de regels, we ze gewoon te volgen. ;)
2009-12-01 12:02:38

Eddy,

Controllers – domineren, niet per se heel groot verschil. De gemeenschappelijke noemer in alle historische gevallen, dhimmitude + demografische oorlogsvoering. Zijn niet-moslims op Furuset, Holmlia vandaag dhimmi’s? Ja, natuurlijk wel. Waarom denk je dat ze systematisch ervoor kiezen om te bewegen?

Waarom denk je dat Furuset, Holmlia en andere gebieden in Oslo binnenkort geleegd van niet-moslims? Enklaviseringen in Oslo Oosten blijft langzaam maar zeker elke dag.

Voor die woorden moet het met een theelepel (dit kan prima met een kleine demografische geschiedenis herinnering nu en dan):

Kosovo demografische ontwikkeling [1]:

1900 40% de islam
1913 50%
1925 60%
1948 72%
1971 79%
1981 85%
2008 93%

Bron:

1 http://www.serbianna.com/columns/savich/011.shtml # 6

Libanon demografische ontwikkeling – (Christen / Moslim pop) [1]:

1911 tot 21% de islam
1921 tot 45%
1932 tot 49%
1943 tot 48%
1970 tot 58% (Burgeroorlog 1975-1990 is begonnen toen de islam bereikt 60%)
1990 tot 65% (christenen de oorlog verloren)
2008 tot 75%

Bron:

1. Tomass Mark, Game Theory met een instrumentaal irrationele spelers: een case study van de Burgeroorlog en Sektarische Reiniging, Journal of Economic Issues, Lincoln, juni 1997.

Bethlehem

Bron 1

1948 85% Christian [1]
2006 12% Christian [1]

Bron 2

1948 tot 60% Christian [2]
1983 tot 20% Christian [2]

Bron:

1 http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=23696_Christmas_Disappears_from_Bethlehem&only
2 http://www.danielpipes.org/1050/disappearing-christians-in-the-middle-east
3 http://www.danielpipes.org/1050/disappearing-christians-in-the-middle-east

Anatolië (Turkije)

1300 tot 99% Christian
1450 tot 90% (3 jaar voor de val van Constantinopel)
1600 tot 55%
1850 tot 35% (Genocide / krachtige conversies intensiveert)
1900 tot 20%
1920 tot 15%
1945 tot 6% (Focus verschuiving twee vervolging van de islamitische Koerden)
1980 tot 3%
2009 tot 1%

1 http://home.att.net/ ~ dimostenis / greektr.html
2. Zie alle bronnen, van historische Balkan en Anatolië demo graphics

Syrië [1]

1920 tot 33% Christian
2007 tot 10% (zou vragen voor minder dan 5% als het niet voor de Christelijke immigratie uit Irak).

1 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mandate_of_Syria.png
2 http://en.wikipedia.org/wiki/Syria

Pakistan (hindoe / moslim-bevolking) [1]

1941 tot 25% hindoes
1948 tot 17%
1991 tot 1,5%
2007 tot 1%

Bangladesh (Hindu / moslim-bevolking) [1]

1941 tot 30% hindoes
1948 tot 25%
1971 tot 15%
1991 tot 10%
2007 tot 8%

2008 – aantal en het percentage van de moslims in veel Europese steden (juridisch / illegale Inclusief stad buitenwijken) [1] [2] [3]:

Marseille 38%
Malmo 35%
Brussel 35%
Amsterdam 30%
Stockholm 20%
Londen 20%
Parijs 20%
Oslo 20%
Moskou 16-20%
Berlin 18%
Den Haag 17%
Copenhagen 17%
Utrecht 15%
Rotterdam 15%
Antwerpen 15%
Hamburg 15%

Bronnen:

1 http://www.globalpolitician.com/24799-europe
2 http://tinyfrog.wordpress.com/2009/05/03/muslim-demographics/
3. Indymedia.be stelt vast dat Brussel is 25,5% moslim

Wat is dan de gemene deler in al deze historische gevallen?

De islam + + dhimmitude demografische oorlogsvoering (Jihad)
2009-11-30 19:29:02

Dit is slechts het begin van een langdurige campagne van psychologische oorlogvoering tegen het Zwitserse volk. Het ergste van alles, het werkt zeer effectief, zoals we zagen in Oostenrijk een paar jaar geleden. De Zwitserse mensen zullen bezwijken voor demonisering, als Østerikerne en Serviërs voor hen.

Het feit dat kulturmarxistene de Euro / U. S. MSM, 95% van de NGO’s en 80% van de politieke partijen regelt is misschien wel de belangrijkste reden dat we moeten verwachten worstelen met multiculturalisme (kulturmarxisme) en de islamisering van ten minste 20 tot 70 jaar.

Totdat dit gebeurt, de Harstad wijst er verdere polarisatie tussen kulturmarxistene (elites) en de culturele conservatieven (de mensen). Moslims vandaag de dag maken 20-25% van de Oslo en vergelijkbare gebieden in andere Europese hoofdsteden. 50-60% is de magie enklaviseringsgrensen en er zijn diverse steden die geleidelijk aan benadert deze. Marseille is het slechtste voorbeeld in West-Europa op dit moment met 38% moslims. De stad heeft een moslimmeerderheid binnen 20 jaar. Het is dus denkbaar dat de strijd om de toekomst van de islam in Europa zal in slechts Frankrijk ontvouwen binnen 20 jaar. Misschien is de consequentie dat Frankrijk uitbreekt van de nåværeden VS / Euro gedomineerd multiculturalisme wondere wereld orde en op zoek naar een nieuwe politieke alliantie met Rusland en enkele andere mini-naties (hopelijk gevolgd door verschillende Europese landen).

20 jaar eerder, mijn weddenschap (70 jaar maximum). Dus verandering zal komen, gegarandeerd, hoeven we alleen maar smeren ons met een beetje geduld.
2009-11-30 02:32:30

De aanval werd waarschijnlijk uitgevoerd door moslims van Ingoesjetië, Dagestan en Tsjetsjenië.

Er zijn nu een aantal belangrijke jihadisten die gewenst zijn.

Geen “bom”, met andere woorden …, p

http://www.dagbladet.no/2009/11/29/nyheter/utenriks/russland/terror/togulykke/9247105/

Ik begrijp niet waarom cnn extreem-rechts en de nationaal-socialisten noemen? Ik heb nog nooit ooit gehoord van een recht extreme of NS terreur aanslagen van belang op Europese bodem. Dit klinkt als kulturmarxistisk wishful thinking.
2009-11-30 02:13:40

Zeer goed geschreven, Hans:)

Euro / US kulturmarxistisk MSM werkt nu aan een uitgebreide motkampanje bestaande uit psychologische oorlogvoering tegen de Zwitserse bevolking (zoals we zagen tegen Østerikerne een paar jaar geleden). Zij zullen latterligjort, bespot, en dreigde zijn standpunt te wijzigen. Ze zullen worden afgeschilderd als nazi’s, racisten en fascisten (monsters) en ze zullen worden geïntimideerd in stilte. Het is mogelijk een nieuw referendum in een paar maanden, waar slechts 40% ish gaat stemmen. Dit is hoe spel werkt helaas.

We moeten niet onderschatten de MSM en hun zeer efficiënte macht om de mening van mensen vorm te geven.
2009-11-29 22:39:59

Daniel Pipes: linksradicalisme en de islam. Moslims zijn de krijgers marxisten geweest bidden voor.

Hieronder volgt een samenvatting van de agenda van veel kulturmarxister met de islam, het verklaart ook waarom die op dood en leven te beschermen. Het verklaart waarom we zo goed, de culturele conservatieven, zijn tegen islamisering en de uitvoering van deze agenda’s.

Geel,

Ik heb veel respect voor kulturmarxister die zijn moeilijk NOK om zijn ware bedoelingen toe te geven. Het is erg vervelend echter dat 90% van alle kulturmarxister direct liegen tegen de mensen die door het verbergen van / verbergen hun agenda achter de ‘humanisme en mensenrechten “.

Ben je stoer NOK om toe te geven dat dit uw agenda, Geel, of beweren je nog steeds je van het ‘humanisme’? Het is de zin om te bespreken of de ene kant weigert toe te geven zijn ware bedoelingen.

De meesten van ons culturele conservatieven zijn eerlijk NOK toe te geven dat we werken aan het marxisme en marxistische principes (dat is de belangrijkste reden waarom wij tegen de voortdurende islamisering als we kijken naar de Ummah als een entiteit die de marxistische principes bevordert, onder anderen). Dus waarom kan je niet worden lastig NOK om toe te geven dat het echt uw agenda is om te werken voor de uitvoering van de marxistische principes en dat je kijkt naar moslims als een natuurlijke bondgenoot (om praktische redenen en niet de geesteswetenschappen).

We weten dat door de manier waarop alles wat er gebeurde met de christenen marxisten in Libanon. Libanon was ooit een christelijk land (80% in 1911). Toen de moslims werden in meerderheid in 1970 (een toename van 40% in slechts 60 jaar), ze de oorlog verklaard. De reden dat zij in die situatie was te wijten aan appeasement van de marxistische beleid (ze mogen demografische oorlogsvoering). Marxisten dachten dat ze zouden een extra speciale dhimmi-status, wat natuurlijk niet gebeurd te krijgen. Er zijn nu minder dan 25% christenen in Libanon en zelfs de christelijke marxisten leven in een moeilijke situatie. Denk je echt dat je een speciale dhimmistatus enkele tientallen jaren in West-Europa krijgen bij alle historische voorbeelden laten zien dat christenen marxisten wordt gestoken in de back-end opnieuw en opnieuw?

Het is vreemd waarom ze nooit leren van historische voorbeelden? Kulturmarxister hebben veel gemeen met moslims, maar aan het eind van de dag de zaak behandeld door de Ummah als gudshatende en homo-loving ongelovige, die onverenigbaar is met de islam. Het gevolg is dat ze opnieuw zullen worden verraden door de Ummah.

Het is vrij ironisch dat de Ummah meer respect voor hun tegenstanders, de culturele conservatief, dan hun bondgenoten heeft, kulturmarxistene, ze alleen zien als “tijdelijke” nuttige idioten.

Ze krijgen om de alliantie te genieten zolang het duurt:)
2009-11-29 03:34:23

Het document was bedoeld om te worden “goedgekeurd” stempel door Lars M en geel, ze onmiddellijk irrelevant geworden. Het is redelijk veilig;)

De meeste mensen hier hebben niets tegen moslims in het algemeen, hebben moslims zich niet aan de koran dat is. Het is de politieke doctrine van de islam is het probleem.

Het probleem is dat de belangrijkste islamitische concepten zoals al-taqiyya en naskh (Koran intrekking) maakt het min of meer onmogelijk om “gematigde moslims” (mensen die zich niet aan de koran) te onderscheiden van orthodoxe moslims.

Wie denk je voor het eerst geïntroduceerd het concept van de “Oorlog is bedrog “?;).

Lars M. en geel,

Wat zijn uw gedachten over de politieke concepten van al-taqiyya en naskh?
2009-11-28 18:04:44

Het document was bedoeld om te worden “goedgekeurd” stempel door Lars M en geel, ze onmiddellijk irrelevant geworden. Het is redelijk veilig;)

De meeste mensen hier hebben niets tegen moslims in het algemeen, hebben moslims zich niet aan de koran dat is. Het is de politieke doctrine van de islam is het probleem.

Het probleem is dat de belangrijkste islamitische concepten zoals al-taqiyya en naskh (Koran intrekking) maakt het min of meer onmogelijk om “gematigde moslims” (mensen die zich niet aan de koran) te onderscheiden van orthodoxe moslims.

Wie denk je voor het eerst geïntroduceerd het concept van de “Oorlog is bedrog “?;).

Lars M. en geel,

Wat zijn uw gedachten over de politieke concepten van al-taqiyya en naskh?
2009-11-28 00:00:55

Ik ging ervan uit dat de aanvallers waren moslims direct ten zuiden Filipijnen werd genoemd. Iedereen weet dat het zuiden van de Filippijnen is een van de 40 van de wereld Jihad fronten.

Het maakt weinig verschil of de slachtoffers waren christenen of moslims. Moslims in het continent is bekend dat een zeer brutale methoden te gebruiken.

Er zijn een aantal zeer brutale islamistische groeperingen in het zuiden van Filippijnen – Abu Sayyaf islamisten (Al-Harakat al-Ansar) is een van hen. Ze financieren hun organisaties door middel van ontvoeringen en avkapping van de hoofden van de civiele christenen deel uitmaken van hun methoden. Nu, natuurlijk niet kulturmarxistiske Euro / U. S. MSM poging om verbindingen tussen deze groepen en aangevallen te vinden. Nogmaals, we gewone burgers moeten journalistieke werk voor hen te doen …

Nogmaals, probeer dan de Europese en U. S. MSM te leiden zijn volk bedrogen. Ik heb nog niet gelezen op een plaats uit de MSM die de aanvallers waren moslims.

Dus wat was het dat gebeurd? Een meer conservatieve moslim clan, dat een voorbeeld gemaakt van een meer seculiere clan om onbekende redenen?

Hier kunt u meer lezen over de Abu Sayyaf en andere islamistische groeperingen in het zuiden van Filipijnen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Sayyaf

Al bijna 30 jaar verschillende moslimgroepen zijn bezig met een opstand voor een onafhankelijke provincie in het land.

Abu Sayyaf-groep al-Qaeda

De groep kreeg de financiering van Al-Qaeda in de vroege jaren 1990 door Mohammed Jamal Khalifa, een broeder-in-wet van Osama bin Laden. [17] [18] Al-Qaeda Medewerker Ramzi Yousef in de Filippijnen gebruikt in het midden van de jaren 1990 en Getrainde Abu Sayyaf soldaten. De editie 2002 van de Verenigde State Department’s Patterns of Global Terrorism noemen links naar Al-Qaeda.

Eerste werven Abdurajik Abubakar Janjalani waren soldaten van het Moro National Liberation Front (MNLF) en het Moro Islamic Liberation Front (MILF). Echter, de MILF en MNLF ontkennen banden met Abu Sayyaf. Zowel officieel afstand beperking elfjes van Abu Sayyaf Door de aanvallen op burgers en zijn vermeende woekerwinsten. Het Filippijnse leger, echter, ha beweerde dat element van last van groepen steun verlenen aan de Abu Sayyaf.
2009-11-26 20:47:00

Sanobet,

Mini Naties zoals Noorwegen heeft nooit erkend een onafhankelijke, soevereine buitenlands beleid.

Ze heeft echter altijd gevolgd van de grote drie Europese zwaargewichten – Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, naar de letter. Met andere woorden, heeft Noorwegen altijd gekopieerd van deze zwaargewichten en zal altijd zo doen.

Het is als het vergelijken van Wit-Rusland en Rusland. We zullen altijd Wit-Rusland en Rusland zijn onze drie tijgers.

UK is niet anders dan Duitsland en Frankrijk hebben al gekozen om multiculturalisme. Het feit dat het Verenigd Koninkrijk op haar hoede voor de EU gaat niet over multikulti, maar meer dat het Verenigd Koninkrijk blijft een speciale relatie met de VS (die ook 100% multikulti) hebben.

De enige “westerse” landen die weigerden multikulti implementeren waren Japan, Zuid-Korea, Taiwan en deels Finland.

Japan, Zuid-Korea en Taiwan zijn beschermd tegen de EU / VS ’s heksenjacht omdat ze niet de Europeanen.

Als ze hadden waren de Europeanen werd gedemoniseerd als de nazi’s, fascisten en racisten.

Waarom Noorwegen is “meer Europa” dan de EU iets te maken met ‘Little Man Syndrome “is. Het kan vergeleken worden met een “bekeren tot de islam”, die vaak veel meer dan zelfs fundamentalistische conservatieve Arabische moslims, omdat ze zelf vinden dat ze hebben veel te bewijzen (“Little Man Syndroom”).
2009-11-24 07:33:49

Het grootste probleem bij het culturele conservatieven en kulturmarxister debat is dat de perceptie van de werkelijkheid zijn te verschillend.

Veel kulturmarxister zien Israël als een “racistische” staat.

Culturele conservatieven niet eens wanneer ze denken dat het conflict is gebaseerd op islamitische imperialisme, dat de islam een ​​politieke ideologie en niet een race. Culturele conservatieven geloven dat Israël het recht heeft om zichzelf te beschermen tegen de Jihad.

Kulturmarxistene weigert te erkennen dat de politieke doctrine van de islam is relevant en essentieel. Ze kunnen nooit toegeven of te ondersteunen, omdat zij geloven dat dit in de eerste plaats over een ras oorlog – dat Israël Arabieren (ras) heeft een hekel aan.

Zolang je niet eens kunnen worden over de fundamentele percepties van de werkelijkheid zijn te naïef om te verwachten dat een om te komen tot een conclusie.

Voordat men helemaal kan beginnen met dit conflict te bespreken moet eerst eens zijn over de fundamentele waarheden van de politieke doctrine van de islam.

De meeste mensen hier hebben veel inzicht in de belangrijkste islamitische concepten die al-taqiiya (politieke bedrog), naskh (koran afschaffing) en Jihad. Het probleem is dat kulturmarxister weigert te erkennen deze begrippen.

Ze kunnen niet herkennen deze belangrijke islamitische concepten. Want als zij dit doen erodeert het primaire argument dat Israël een “racistische staat” en dat dit is een race oorlog (Israëli vs Arabieren) en niet op verdediging tegen Jihad (Kafr vs Ummah).

Het feit dat er 40 verschillende Jihad Fronts (oorlogen) over de hele wereld verkiest te negeren. Voor degenen die niet bestaan ​​Jihad. Voor hen is dit 40 etnische fronten (40 ras oorlogen), dat heeft niets te maken met de islam.

De marxistische theorie is zeer slecht bedacht. F voorbeeld, de zogenaamde Bosnische Zweden zijn etnische Serviërs. Het enige dat de twee groepen scheidt is de islam. De voorbeelden zijn legio.
2009-11-22 23:43:08

Weet niet precies waar te nemen, maar onze eigen Fjordman staat te worden teruggebracht tot drie positie onder de meest erkende / invloedrijke Europese intellectuelen anti-Jihad/anti-multikulti/anti-Marxist / bloggers.

Na Gates of Vienna (nr. 1) en Nieuw Engels onderzoek (2). Ovverraskende NOK Fjordman is wel mogelijk om zichzelf te veranderen Brussels Journal!

Met andere woorden. Degenen die nog niet hebt gelezen Fjord Man’s boek, “Overwin Eurabia” niet is gevolgd door een uur. Ik weet dat het moeilijk is om profeet te zijn in zijn eigen land, maar dit is boven alle verwachtingen. Gefeliciteerd Fjordman:)

Zie hier de lijst: http://infidelbloggerawards.blogspot.com/
2009-11-17 22:04:20

Nieuwe moslim-rellen in Marseille

Controleer de youtube video:)

2009-11-06 17:24:40

Januari Harstad.

U heeft natuurlijk volkomen gelijk. Wat ik verwees naar individuen waren Geel (leider van de Humanist Association), die alleen aanvallen het christendom, terwijl het negeren van de verspreiding van de islam.

Het is tragikomisch, dat een belangrijke ngo die NHA heeft de staatsgreep van een cultureel marxist geweest, dan moet worden geleid door een liberaal anti-jihadistische-type Bruce Bawer.

De komende 20 jaar, moeten we hard werken om de controle van ten minste vijf grote ngo’s te herwinnen. Het feit dat de Progress Party is schone leefomgeving maakt deze taak gemakkelijker.

Het is geweldig om te denken dat het multiculturalisme is een zelf-destructieve ideologie. De Europese culturele conservatieve beweging is klein op het moment, maar we groeien elke dag. En binnen 70 jaar, is het tijd voor regime veranderingen in Europa. Op dit punt, de multi-culturele neo koloniale regimes of implodeerde of zeer stalinistische.

Voor die tijd moeten we ons richten op het volgende:

1. Het creëren van een cultureel conservatieve krant met nationale verspreiding
2. Het herwinnen van de controle van verschillende NGO’s
3. Ontwikkeling en versterking van de culturele conservatieve intellectuele beweging
4. Bouw een “EDL” type van de jeugd
2009-11-05 06:57:21

Lars Gule, “Dit is gewoon onaanvaardbaar in een moderne en democratische staat, gebaseerd op godsdienstvrijheid en andere mensenrechten.”

Het probleem is dat veel kulturmarxister eigenlijk geeft heel weinig over de vrijheid van godsdienst en de rechten van de mens. Ze worden gedreven door kulturmarxister minachting en haat voor de culturele conservatieven, voor de Europese culturen, etc. Velen zijn zich achter de valse beschuldigingen van de mensenrechten en religieuze vrijheid als het dient als de perfecte vertroebeling van hun ware motieven.

Waar zijn ze geweest voor de afgelopen 20 jaar met betrekking tot de kritiek op de islam? Waarom zijn ze totaal afwezig op dit gebied? Ze hebben echter een groot deel van uw tijd om christen te vallen …

Het is erg moeilijk om te gaan met personen die doelbewust gebruik van misleiding om hun agenda te bevorderen. Kulturmarxistene heeft al 40 jaar zich te verschuilen achter de humanistische principes als hun echte agenda was de Europese traditie, cultuur, identiteit en soevereiniteit van naties te vernietigen. Allemaal in de naam van de mensenrechten …

Je kunt niet een dialoog als de ene kant bewust liegen, opnieuw en opnieuw.
2009-11-04 17:07:25

Nationaal-socialisme is altijd al een extreem-links ideologie waarom proberen ze voortdurend om strategisch te plaatsen aan de rechterkant?

Als je een hekel kapitalisme en de vrije markt, zoals de marxisten, nazi’s en islamisten te doen, bereikte de linkerkant, periode.
2009-11-02 01:05:02

Haatpropaganda tegen Italië en Denemarken is ongelooflijk hypocriet. Eigen gewelddadige Noorwegen “marxistische / islamistische Jugend” (Rode Jeugd, SOS Racisme, Blitz, in samenwerking met Jihad jeugd) die zijn geschaad en geterroriseerd honderden culturele conservatieven in de afgelopen jaren in Oslo wordt niet vermeld met een woord … Het kan prima, zolang het multiculturalisme zetel controle over de gewelddadige maffia?

Het is onaanvaardbaar dat de Partij van de Arbeid, Socialistische Partij, Links, SP, CDP deze gewelddadige extremisten financiering.

Grappig om elke Europese culturele marxistische ‘schuim op de mond “te zien van haat tegen Denemarken en Italië. De enige West-Europese landen die een hint van wijze leiderschap.

Het is onze plicht om ervoor te zorgen de enige anti-racistische culturele conservatieve organisatie die het lef NOK om de straten van Oslo wandeling heeft ondersteuning – SIOE. FPU is een anti-racistische culturele conservatieve organisatie. Helaas hebben zij niet het lef om aan te tonen aan andere dan de tol en de hoge gasprijzen, enz.

Het is echter begrijpelijk. Niemand durft, omdat ze weten dat ze worden lastiggevallen en aangevallen. Maar de mensen zijn moe van deze onzekerheid. Het resultaat is organisaties als de EDL en andere vormen van burgerwacht.
2009-10-31 09:43:58

Het probleem is vrij onder-geanalyseerd.

Als we werken aan de “tijdelijke seculiere” de islam in Europa door het ondersteunen van individuen Kokkvold, zal het hetzelfde zijn als fotograferen zelf. Het enige wat die zal worden seculiere, de “visuele aspect” van de islam, terwijl de destructieve aspecten – de demografische oorlogsvoering zal blijven in stilte. Deze oorlog wordt aanvaard, zolang het “Beeld” is een factor.

Matige multiculturalisten die Kokkvold kan dus blijken te zijn nog meer destructief voor Europa dan de meer extreme multiculturalisten.

2009-10-31 08:39:09

Wat de meeste mensen nog steeds niet begrijpen is dat de huidige islamisering (secundaire proces) van Europa niet kan worden gestopt voordat het nemen van een schikking met de politieke doctrines die dit toelaten (en de individuen die fronten deze doctrines). Er moet meer aandacht voor multiculturele doctrines (multiculturalisme = kulturmarxisme) zijn als het is deze ideologie die het mogelijk maakt de politieke mechanismen die leiden tot een verdere islamisering (islamitische demografische oorlogsvoering). Mensen moeten leren wat multiculturaliteit prachtige leerstellingen doen met Europa:

Systematische uitsplitsing:

– Het Europese christendom
– Europese traditie
– Europese culturen
– Europees (een nationale) identiteit
– Vorsten

Natuurlijk is het bekend dat kulturmarxistene-en geesteswetenschappen in Europa denken dat ze gaan hervormen de islam, maar ze zullen falen net als alle voor hen hebben gedaan. Wij van onze kant, de culturele conservatieven en anti-marxistische liberaal, moet zich richten op het fundamentele probleem – het multiculturalisme (kulturmarxisme) en hoe deze hatideologien te bestrijden. Multiculturalisme kan alleen gestopt worden door de verdere consolidatie van de culturele conservatieven en de verantwoordingsplicht van individuen als fronten ideologie. We moeten ons meer richten op het verdedigen van de “Feedback”-optie, en onze doctrines. Een verdere consolidatie van de culturele conservatieven zijn de oplossing. We moeten de mensen ontwaken en meer bij te dragen door middel van politieke activisme te helpen (tegen specifieke doelen).

Vier belangrijke taken die we moeten werken met de komende twintig jaar zijn de volgende:

1. Beschikken over een cultureel conservatieve krant met nationale verspreiding (die de enige krant die de Progress Party in 4 jaar zal er ondersteuning worden). Voor geloof me, is de Progress Party zal worden gesaboteerd en getorpedeerd door elke keuze (een kiezer basis van 35% zijn “bang” tot 20%).

2. Ontwikkelen van een alternatief voor de gewelddadige uitersten Noorse marxistische organisaties Blitz / SOS Racisme / Rode Jeugd. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het ondersteunen van de ontwikkeling van SIOE. Conservatieven durven op dit moment niet markeren hun visie op de straat als ze weten dat extreme marxisten clubs ze naar beneden. We kunnen niet accepteren dat Labour subsidiëren deze gewelddadige “Stoltenberg Art” die systematisch politieke conservatieven terroriseren.

3. Werken om de controle van 10-15 NGO’s te krijgen (kulturmarxistene controles op dit moment 10 tot 15, terwijl wij alleen maar 2-3).

4. Initieer een partnership met de conservatieve krachten binnen de Noorse Kerk. Ik weet dat de liberale krachten binnen de Europese anti-Jihad-beweging (Bruce Bawer, onder andere, en enkele andere liberalen) zal een probleem met dit hebben, maar de conservatieve krachten binnen de kerk is eigenlijk een van onze beste bondgenoten. Onze belangrijkste tegenstanders mag niet worden Jihadisten jihadisten, maar facilitators – namelijk multiculturalisme zitplaatsen.

Een nachtmerrie-scenario zoals ik het zie is als multiculturalisme zetels wel een “Ataturk” in West-Europa. Het resultaat is in dit geval een lange en pijnlijke dood voor een deel van Europa, zoals in Libanon. Tykriaeksempelet bewijzen dat een moslim bevolking kan zich bedwingen (geen voorschriften) onder een autoritair regime, de sharia 100 jaar (of langer) de vraag in de toekomst zodra het opent een mogelijkheid. Deze gecombineerde mogelijkheid voor verdere islamitische demografische oorlogsvoering gaat eindigen in een ramp.

Opgemerkt moet worden dat de meerderheid van de christenen in Libanon waren kulturmarxister die het multiculturalisme prachtige doctrines fronted uit 1911 (er waren er te weinig die fronted nationalisme en separatisme van de moslims). Zoals we allemaal weten, dat eindigde in een tragedie:

Libanon demografische ontwikkeling – (Christen / Moslim pop) [1]:

1911 tot 21% Islam (79% Christian)
1921 tot 45%
1932 tot 49%
1943 tot 48%
1970 tot 58% (Burgeroorlog 1975-1990 is begonnen toen de islam bereikt 60%)
1990 tot 65% (christenen de oorlog verloren)
2008 tot 75%

Het ergste van alles is dat er meer van zulke voorbeelden die kunnen worden gedocumenteerd. West-Europa is een Libanon van kracht …

Dus gelieve. Focus op het echte kwaad – multiculturalisme en niet het resultaat van het kwaad. Als er een lek water dan heb je te richten op het stoppen van het lek eerste, niet vegen op het water;).

Bron:

1. Tomass Mark, Game Theory met een instrumentaal irrationele spelers: een case study van de Burgeroorlog en Sektarische Reiniging, Journal of Economic Issues, Lincoln, juni 1997.

2009-10-25 18:40:34

Goede post door de manier, Fjordman.
2009-10-25 15:24:16

Yep. Deze zaak moet niet worden onderschat! Het helpt om te bewijzen het volgende:

Labour wil massa-immigratie twee engineer multi-culturele UK, zegt Blair en Straw vormen adviseur.

Labour gooide openen Groot-Brittannië de grenzen van twee massa-immigratie twee volledige sociaal ingenieur een “echte multi-culturele ‘land, een vorm regering adviseur ha Revealed.

De vormen Labour adviseur zei dat de regering opende de Britse grenzen meestal twee vernederen rechtse tegenstanders van immigratie.

Dit bewijst dus dat een deel van de motivatie voor de massa-immigratie niet is gebaseerd op humanisme (mantel) maar meer te wijten. directe haat van mensen met conservatieve waarden als ons, de culturele conservatieven. Een groot deel van hen haten alle Europese en wil om het te vernietigen door middel van het multiculturalisme. Multiculturalisme is een anti-Europees haat ideologie ontworpen om een ​​Europese cultuur / tradities, identiteit, het christendom en de Nations soevereiniteit te vernietigen. Het doel is superstaat een utopisch Marxistist. Om dit te bereiken, de eerste alle Europese vernietigd. Natuurlijk zijn er echte humanisten (dat is alleen suisidalt naïef) maar ik vermoed dat een groter deel van een eerder denken zijn cultureel marxisten (multiculturalisten) direct hatelijk bedoelingen.

Mogelijk de volgende verhouding:

Tegenstanders van cultureel conservatief Doctrines:

Cultureel Marxisten: 30% (haatdragend Intentions)
Suicidal Humanist: 65% (naïef)
Kapitalistische globalisten: 5% (hebzucht)

Heeft iemand geprobeerd om een ​​schatting van de bedoelingen van onze tegenstander te maken? Dit zal relevant zijn voor een mogelijke toekomstige Nurnbergprosess. Het is natuurlijk moeilijk om dit te bewijzen, omdat bijna iedereen gebruikt kulturmarxister humanistische band alibi’s.

Bronnen:

2009-09-15 00:33:34

Noorse journalisten won de oorlog tegen de Progress Party. Ze slaagden erin om de partij te verminderen met 6% meer dan vier weken van intense oorlog.

Succesvolle media blackout van de rellen in Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden bezegelde het lot en de kosten van de socialistische overwinning.

Dit is onze eigen schuld, omdat we er niet in geslaagd om een ​​cultureel conservatief (pro-FrP) media-kanaal met nationale distributie te creëren.
2009-09-14 23:11:14

Esopus

Yep, de mogelijkheden / oplossingen te creëren we onszelf. F als onafhankelijke bloggers die documenten en anderen kunnen kopieën van de inhoud / artikelen / essays van dit nieuwe bedrijf, als ze dat willen extra beveiliging / screening.

Er zal minimaal risico voor de betrokkenen, “content providers” worden. Er is slechts op zijn kop voor deze leveranciers wanneer zij daadwerkelijk krijgen / zal goed betaald voor een werk dat ze maken momenteel geen kosten verbonden. Zullen zij ook verdeelden hun inhoud aan x3/x5/x10/x30 keer meer lezers. Beleggers nemen alle risico’s (druk is een bonus, maar niet noodzakelijk).

Dit zal beginnen als een ideaal project, maar afhankelijk van de doelstellingen, is het eigenlijk een goed potentieel voor de winst (in combinatie met de “populaire” inhoud). Verdiensten zijn echter een secundair doel. Het belangrijkste doel is steeds meer politieke invloed via onofficiële ondersteuning voor de Progress Party / Conservatieve Partij.

Finance / business zal zeer waarschijnlijk het minst probleem. De uitdaging ligt in de vraag of ze willen redactionele “content providers” durven de stap te nemen.

2009-09-14 21:31:52

Met het nodige kapitaal moet een realistisch dagelijks opplagsmål op 50.000 worden door strategie 1 en 15.000 door de strategie van twee binnen de 5 jaar. Als we verder correct, moet het mogelijk zijn om te onderhandelen over. 50% van de Aftenposten lezers, 20% VG lezers, 10% van Dagbladet de lezers in 10 + jaar (op 1, een stuk kleiner door 2). Dit moet het doel zijn.

Als je kijkt naar de logische stappen (op basis van de gewenste lezers en hun sympathieën / belangen), zijn er twee strategieën, een keuze die we moeten maken op basis van het verzorgingsgebied:

Strategie 1 – Harry Model
Geschatte circulatie binnen 5 jaar – 50.000
Geschatte verkeer in 10 jaar – 50.000-100.000

– Voormalig politieke agenda (zie andere post) +
– Lage financiële content
– Regelmatig het laatste nieuws
– Veel “harry’s” (inclusief het erotische element, ref centerfold meisjes als in sommige continentale kranten.

Als we kiezen voor dit model kunnen we vergeten natuurlijk ook een groot deel van de conservatieve christelijke lezers.

Strategie 2 – De conservatieve model
Geschatte circulatie binnen 5 jaar – 15.000
Geschatte verkeer in 10 jaar – 15.000 tot 50 duizend

– Voormalig politieke agenda (zie andere post) +
– Veel van financiële content
– Regelmatig het laatste nieuws
– Minimale “harry’s”

Als we kiezen voor dit model, kunnen we verwachten dat veel handelaren, financieel belang, conservatieve christelijke lezers. Het zal een minder “populair” beroep worden, en dus significant kleinere circulatie.

Strategie 3

Een hybride van 1, 2

Het is mogelijk Ik gebruikte de verkeerde schattingen ang strategie 2 Als de financiële inhoud is solide, is het mogelijk om veel lezers te stelen van DN, Finansavisen. Dit zal gevolgen hebben voor de beleggers / bestaande redacties hebben, kunnen we kiezen als strategische partners. Afhankelijk van de keuze die zij zal een mogelijke kans dat we de financiële feeds krijgen van de bestaande editors worden. Als de Progress Party geïnteresseerd is zal de enige realistische optie te worden afgesplitst Progress redactie (Arbeiderbladet / Times scenarion) zijn.

Het belangrijkste is, zal de krant hebben een een bestuur dat niet toestaat de krant is geïnfiltreerd door kulturmarxistiske journalisten (zoals Event was van 70-80 eeuw).

Dagelijks oplagecijfers – 2008:

VG – 284414
Aftenposten de ochtend editie – 247556
Dagbladet – 123383
Aftenposten Aften – 124807
Bergens Tidende – 85825
Dagens Næringsliv – 82775
Adresseavisen – 77044
Stavanger Aftenblad – 66343
Fædrelandsvennen – 40729
Drammen Tidende – 39121
2009-09-14 20:38:39

idag.no (Noorwegen VANDAAG) is uit het beeld als dit is een christen-democratische Partij publicatie / agentschap.

Maar ik kan het opzetten van een ontmoeting met OBI en Geir Mo en presenteren van de oplossing. Beleggers gaan tot in het kleinste probleem.

De vraag is hoe Rust, Nyquist, Mohn en Hjerpset-Østlie mening over dit? Ik denk dat je in andere primaire baan?

Het samenstellen van een redactie is afhankelijk van vele factoren. Het is mogelijk een klein team aan het begin en het is online gebaseerd. We moeten nadenken over hoe we kunnen online onderneming coördineren met print.

Op zoek eerste Rustads ingang te horen in ieder geval:)

Deze verkiezing en de dekking ervan bewijst eens en voor altijd dat we niet kunnen leven zonder een nationale woordvoerder. We zijn er allemaal over eens (Progress Party / Progress redactie inbegrepen). Dit heeft alles te maken wil en een paar mensen die het initiatief nemen.

Ik heb de nodige contacten om ervoor te zorgen dat dit kan gebeuren. Maar ik heb totaal gebrek aan redactionele ervaring, dus ik kan alleen maar helpen bij het opzetten van een team, een brug tussen de betrokken partijen en beleggers te helpen.
2009-09-14 13:29:20

Gefeliciteerd Christine;!)

2009-09-14 11:30:26

Ik kan ook helpen bij het verkrijgen van financiering voor dit project van mijn lodge.

Dit is een nationaal project, we serieus niet kunnen negeren. Het is onze plicht als de intellectuele cultuur conservatieve krachten in Noorwegen mee te werken aan deze:)
2009-09-14 11:12:20

Zeer goed geschreven:)

We moeten meteen werken aan de gezamenlijke oprichting van een cultureel conservatieve grote krant (papier / online nationale distributie).

Ik weet dat veel van de Progress Party en weet dat er sterke krachten er zijn, dat willen “Vooruitgang,” Progress Party krant te ontwikkelen. Ik weet ook van een aantal culturele conservatieve beleggers.

Hoe zit het met het werken aan de vooruitgang van document te consolideren (kan idag.no?) + Haal financiering van strategische investeerders?

Bel de krant: “conservatief” als de enige culturele conservatieve media bedrijf in Noorwegen.

Er is een kans dat OBI zal deel willen uitmaken van een dergelijk project zijn.

Primaire Doctrines:

Van cruciaal belang voor multiculturalisme (Anti-kulturmarxistisk)
Anti-racistische
Pro Progress Party (misschien rechts)
Pro Israel (+ ondersteuning voor Armenië, Christian Kopten / maronitische / Assyriere, cultureel conservatieve Indiërs, steun voor de oprichting van een christelijke staat Biafra, Zuid-Nigeria en steun aan de oprichting van een christelijke staat in Soedan, ondersteuning voor Russisch / Thailand / Filippijnen / China + Vechten Jihad)
Anti-UN
Anti-EU
Van cruciaal belang voor kulturmarxistiske media (alle)
Pro vrije markt
Pro Christian

Sommige input?
2009-09-14 10:57:20

Caper,

Ik heb niet gezegd dat de EDL in de huidige vorm, waar we wilden het was. Maar het is essentieel dat de intellectuele conservatieve krachten (niet-officiële) politieke ideoloog en training aan onze jonge mensen 15 tot 25 geeft. Wie anders zal het doen?

We kunnen niet de jongeren in de samenleving verachten en weigeren te benaderen omdat ze niet ideologische training, dan is het gewoon onze (de culturele conservatieve intellectuelen) verantwoordelijkheid om dit te verzekeren.

Bawer is NOK is niet juiste persoon is om te werken als een bruggenbouwer. Hij is een liberaal anti-jihadistische en niet een cultureel conservatief op vele gebieden. Ik heb mijn vermoedens dat hij te paranoïde (in termen van de homo’s oriëntatie). Het lijkt erop dat hij vreest dat “culturele conservatieven” gaan een bedreiging voor homo’s in de toekomst. Hij weigert dan ook om hun kans te grijpen om deze invloed in een positieve richting? Dit lijkt volledig irrationeel.

Opgemerkt moet worden dat veel organisaties die VB heeft vele “hervormingen” te voltooien voordat ze op ons niveau.

In alle gevallen zijn we niet in een situatie waarin we kunnen kiezen en kiezen voor partners. We moeten dus zorg ervoor dat andere culturele conservatieven invloed om te komen tot ons anti-rasistiske/pro-homser/pro-Israel lijn. Wanneer ze deze lijn te bereiken, kan men meenemen naar het volgende niveau.

De consolidatie moet worden voortgezet, en de mensen mogen niet het verschil maken (in plaats van te isoleren).
2009-09-14 09:18:03

Jarle,

Zeer goede analyse. Je hebt helemaal gelijk. Ik ben niet aanwezig geweest in de Noorse debat tot nu toe als ik heb besproken in het Engels voor een aantal jaar / totaal materiaal Compendium, dat eens ik klaar:)

Ik heb het gevoel dat het belangrijk is om een ​​pan-Europees platform voor retoriek / doelstellingen / beleid analyse / onderzoek van historische factoren die relevant zijn om dit te creëren en deze kennis over te dragen aan elke natie. Het pan-Europeiske/US omgeving Robert Spencer, Fjordman, Atlas, Analekta + 50 andere EU / US bloggers (en Facebook groepen) is het epicenteret voor beleidsanalyse en is al enige jaren.

Veel van deze kennis is al gecommuniceerd door middel van “document” (zijn ongelofelijk onder de indruk van het niveau van de kennis hier:)) dat aangeeft dat het gaat om een ​​nieuwe pan-Europese ‘culturele conservatief “intellectuele beweging die is overeengekomen op de fundamentele waarheden vorm .

10/20/30 Het volgende jaar hebben we moeten richten op het volgende:

– Maak een cultureel conservatief grote krant (papier / online) in elk land (onze stem die zich uitstrekt tot alle van Noorwegen). Het doel is uiteraard om meer Noren doen opstaan ​​uit de coma.
– Zorg voor financiering voor dit project door middel van culturele conservatieve beleggers.
-Bijdragen tot de vorm / het ontwikkelen van een jeugd / actiegroep dat onze ideologische platform vertegenwoordigt (anti-racistisch, maar kritisch ten aanzien van multiculturalisme / islamisering etc) EDL / SIOE vorm wordt beschreven hoe een dergelijke organisatie eruit zou zien. We kunnen f het ontwikkelen SIOE of maak een nieuwe. EDL is racistisch stempel, en ze werken hard om zich te ontdoen van deze (alle personen die zijn racistisch / discriminerend zijn speech zal zijn vanaf nu eruit gegooid). Het is moeilijk om een ​​grass roots / actiegroep in Noorwegen te beginnen toen de regering pompen in waanzinnige hoeveelheden van alles voor iedereen kunt u (met uitzondering van ons;)

Het is gewoon voor ons om te beginnen. Het venster opent in de eerste 10 jaar, het meest recent ongeveer 70 jaar, zodat we nog genoeg tijd te hebben. Maar we moeten niet te veel tijd om te “bevestigen met elkaar dat we een probleem hebben.” Het is essentieel dat we ook focussen op het werken specifiek op deze punten.

Jarle, ik zal u een e-mail:)
2009-09-13 23:03:08

Harstad / Xebeche / Skaug

Yep, je hebt volkomen gelijk.

Kulturmarxistene in geslaagd om cruciale populaire platforms die beveiligd hen de overwinning te onderhandelen:

– Seksuele Bevrijding (verzwakking van de kerk / moraal / patriarchaat / gezin / geboortecijfers)

– Feminisme – positieve en negatieve effecten (verzwakking van de kerk / patriarchaat / gezin / geboortecijfers)

– Rechten van werknemers – de positieve aspecten

– Drugs / alcohol / feest van de bevrijding (verzwakking van het gezin / morele / geboortecijfers)

– Multi-Culturele – verkocht in de invoering van spannende aanbiedingen / food / ervaringen (negatieve aspecten: de massa-immigratie, de islam, ghettofication-> enklavisering, misdaad-moord / verkrachting / beroving / geweld, verzwakking van de identiteit / cultuur / eenheid / land etc.. )

Te veel van deze elementen (met enkele uitzonderingen), zal helpen om ons te trekken naar een marxistische utopie (chaos).

De enige pragmatische wij kunnen doen is werken aan culturele conservatieve consolidatie in de komende jaren 10/20/30/40, zodat we onszelf kunnen maken van het venster dat zeker zal openen (Fjord Man scenario.)
2009-09-13 18:24:47

98% van alle Noorse journalisten zijn nu cultureel marxisten / multiculturalisten / politiek correct (of sympathiseren).

Het probleem is dat de fundamentele instellingen in Noorwegen als bijvoorbeeld Volda University College (School voor Journalistiek) en de Universiteit van Oslo is al enkele decennia geleden geïnfiltreerd (en de meeste andere scholen voor die kwestie). Deze zijn vandaag de dag indoktrineringsleire voor toekomstige generaties van de culturele marxisten / multiculturalisten / politiek correct.

Dit was duidelijk niet van vorig jaar. De culturele marxisten hebben de mogelijkheid gehad (als de AP nooit gestraft / gevangen hen) om onze instellingen te infiltreren sinds 1945. In 1968, het eerste ‘nestje’ geïndoctrineerd met marxisten zijn klaar om hun doctrines te implementeren. De resultaten die we vandaag zien.

Ik heb geen idee hoe we dit ongedaan te maken. Het lijkt alsof de islam kan dit probleem daadwerkelijk op te lossen voor ons in de loop van 30-70 jaar, toen de culturele marxisten al snel de controle over deze krachten te verliezen.

Ik heb me altijd afgevraagd, was er geen culturele conservatief intellectueel en / of grass roots-opties in 1968?

Men kan altijd zien van de culturele marxisten demonstreren in de straten van de beelden in 1968-1972, maar waar was de cultureel-conservatieve krachten?
2009-09-13 18:07:16

4 weken van de Jihad in Göteborg, Zweden. Europese media bedrijven weigeren twee rapport. Deze zaak en de moslim Rellen in het Verenigd Koninkrijk (ook categorisch genegeerd door 90% van de journalisten) kunnen invloed hebben gehad op de Noorse verkiezingen. Hoe kan een democratie te werken Wanneer 98% van de West-Europese journalist openlijk sympathiseren met de “culturele marxisme”? Deze Opzettelijke “media black-outs” zijn autoritair van aard.
2009-09-12 12:18:50

Moslim rellen gisteren in Londen – 11.09.09!

http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/8251862.stm

Ik denk dat dit gaat op Newsnight vandaag! (NOT).
2009-09-08 17:08:03

Yep, het is echt slecht (het kan onmogelijk erger zijn dan nu het geval is?).

Ik heb de antwoorden op twee van mijn vragen van de belangrijkste communistische in Aftenposten gisteren door de manier waarop:

http://www.aftenposten.no/nettprat/article3251899.ece

Aftenposten – interview met Hilde Scientist – Editor in Chief, kwam uit Arbeiderbladet, veel Aftenposten journalisten zijn oude AKP (ml) en SV sympathisanten …

Wat is de reden voor het evenement, door de 1972, geleidelijk aan begon te multiculturalisme (kulturmarxisme) te ondersteunen en dus in de praktijk niet langer bleef een cultureel conservatieve media-alternatief zijn? Was het onder druk van de arbeidersbeweging?
Anders B

Aftenposten is een onafhankelijke krant, met een liberaal-conservatieve wereldbeelden. Hilde

Wat denk je dat Noorwegen de gelederen van de landen die niet langer een belangrijke culturele conservatieve kranten (kranten die kritisch staan ​​tegenover multiculturalisme) sluit zich aan?
Anders B

Ik denk ook dat het een probleem is dat de Noorse media zijn te gelijk in hun analyse en inzichten. Ik denk dat het komt omdat het conflict in de Noorse politiek is echt niet zo groot. Groet Hilde
2009-09-08 17:00:26

Leuk dat je gevonden bronnen voor het onderzoek:)

Dit proces (Marxistisch-infiltratie in de Europese universiteiten) begon in 1945 nadat de communisten de oorlog gewonnen.

Grootste fout van Europa was dat ze mogen marxisten om vrij te werken na de oorlog. 45-50 generatie van marxisten was het leren kampioen tot 68-generatie die vandaag de dag beheert alles.

Infiltratie van marxisten in de Europese universiteiten (1945-1968) tot in detail beschreven hier:

http://www.freecongress.org/centers/cc/index.aspx
2009-09-08 15:46:51

Xebeche

U stelt dat heel goed voor uw gezichtsvermogen. Ik twijfel er niet aan dat je goede bedoelingen hebt. In alle gevallen hebben we het fundamenteel oneens als het gaat om doelen te bereiken. Ik wou dat het mogelijk was om vrij te bespreken.

“Als je zegt wat je wilt, moet je zeggen wat je wilt in plaats daarvan. Zo niet, dan gebeurt er niets.”

Het probleem is dat de aannames voor de discussie niet aanwezig is in Noorwegen en West-Europa. Wij, de culturele conservatieven, wordt nu al bestempeld als fascisten / racisten / nazi’s van de politieke en media-instelling, omdat we durven te bekritiseren multiculturalisme (culturele marxisme), dat is volstrekt onaanvaardbaar. Het is net zo slecht als de vervolging van de Joden 30 jaar of onder de Inquisitie. Geen / weinig wenst dus het aandeel van de oplossingsgerichte ideeën / concepten in een open forum in dit stadium als dit kan helpen om mensen te stigmatiseren verder in de toekomst.

Fjordman,

Ik heb gewerkt full time in meer dan drie jaar van een oplossingsgericht werken (dictaten in het Engels). Ik heb kennis genomen teneinde bij te dragen in de gebieden die aan de kant van wat is de belangrijkste focus. Veel van de info Ik zit op is onbekend voor de meeste, zelfs voor je.

Als u mij een e-mail naar year2083@gmail.com stuur ik een elektronische versie als ik klaar ben.

Noorwegen heeft voor mij al helemaal geen belangstelling tot nu toe. De nadruk moet worden gelegd op een intellectueel platform consolidatie van de Europese culturele conservatieve organisaties / individuen. Deze alliantie moet als haar voornaamste doelstelling is om de-legitimering van multiculturalisme (culturele marxisme) van de “Europese ideologie van de haat” het eigenlijk is. Het doel (of indirect resultaat) is bekend dat het volledig te vernietigen westerse beschaving, natie-staten, de westerse cultuur / normen / tradities, Christendom – Europese / Noorse identiteit.

Als dit grove werk is voltooid is er de basis voor een marxist superstaat (EUSSR) zonder de nodige culturele conservatief / nationalistische componenten die kunnen worden gestopt van de islam tot deze nieuwe entiteit domineren.
2009-09-08 01:27:58

Xebeche

Het lijkt alsof je behoorlijk onverlichte en naïef, gezien de mogelijke gevolgen van het multiculturalisme. Ik begin af te vragen of je misschien wel een van degenen die nog niet eens onderzocht de historische demografisch onderzoek van de landen die hebben gehad multiculturalisme en waar de Islam is betrokken geweest;?)

Kijk naar de Libanese demografische trends. Zoals we allemaal weten, heeft de demografische ontwikkeling van Libanon gemarkeerd dat de islamitische demografische oorlogsvoering (invandring + hoge geboortecijfers) in combinatie met een ontsnapping van de christelijke bevolking. Libanon was ooit een christelijk land. Met dank aan multiculturalisme als onverwachte genoegens is Libanon vandaag is een zeer onstabiele moslim land dat wordt gekenmerkt door moord, vervolging en marteling van niet-moslims:

Libanon demografische ontwikkeling – (Christen / Moslim) [1]:

1911 tot 21% de islam
1921 tot 45%
1932 tot 49%
1943 tot 48%
1970 tot 58% (1975-1990 Burgeroorlog begon toen de islam bereikt 60%)
1990 tot 65% (De christenen de oorlog verloren)
2008 tot 75%

Wat is uw redenering dat u van mening bent dat er geen West-Europese landen zal hetzelfde lot beschoren?

Bron:

1. Tomass Mark, Game Theory met een instrumentaal irrationele spelers: een case study van de Burgeroorlog en Sektarische Reiniging, Journal of Economic Issues, Lincoln, juni 1997.
2009-09-07 16:46:27

Xebeche

Ik moedig u aan om boeken die de ideologie het multiculturalisme, Frankfurt School en de herkomst ervan uit te leggen te lezen. U kunt bijvoorbeeld beginnen met het boek “Overwin Eurabia”.

Het grootste probleem in West-Europa is dat er slechts een geaccepteerd alternatief, namelijk PC (PC = cultureel marxisme / multiculturaliteit).

Degenen die durven te bekritiseren multiculturalisme (en ondersteuning van culturele conservatieve standpunten) worden nu gebrandmerkt als fascisten / nazi’s / racisten. Het probleem is dat de doctrines die de basis van politieke correctheid vorm niet zal of kan alternatieve ideeën toe te staan ​​en zijn dus zeer intolerant.

Progress Party is een slachtoffer van deze intolerantie.
2009-09-07 14:28:28

Xebeche

De vraag die je jezelf moet stellen is, als culturele verschillen waren te groot voor de christelijke Noren en Zweden christenen kunnen samenleven, hoe kunnen we verwachten dat de Noren en Somaliërs kunnen vreedzaam samen te leven?

Ideologie van het multiculturalisme (culturele marxisme) is een anti-Europees hatideologi dat tot doel heeft de Europese cultuur, identiteit en het christendom te vernietigen in het algemeen. Ik heb gelijk het maken van het multiculturalisme met de andere hatideologiene: het nazisme (anti-Joodse), communisme (anti-individualisme) en de islam (anti-Kafr).

Japan, Zuid-Korea en Taiwan weigerde multiculturalisme (net als de drie het enige westerse land dat nog steeds monokulturalisme) uit te voeren. Zij stelden dat “de maatschappelijke cohesie” is synoniem voor harmonie binnen een samenleving. Ze nog steeds zien met verbazing naar deze vreemde Europese experiment.
2009-09-07 11:48:06

De volgende blog documenten van het aantal witte Zuid-Afrikanen, die zijn gedood in wat begint te lijken op een systematische racisme gemotiveerde genocide.

3066 gedocumenteerd moorden (de reële getallen zijn veel hoger NOK).

200 000-300 000 witte Afrikanen hebben al “ontsnapt” uit Zuid-Afrika sinds het ANC nam.

http://sarahmaidofalbion.blogspot.com/2009/04/more-white-crosses-in-south-africa.html
2009-09-07 09:23:59

Dergelijke gevallen moeten worden beschouwd in samenhang met soortgelijke gevallen waarin de media consequent negeert kwesties in verband met moslims rellen.

Iedereen herinnert zich de juli-rellen in Marseille en andere Franse steden, waar de media werden geïnstrueerd niet om het nieuws te melden.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/07/media-blackout-violence-in-france.html

Men kan alleen maar vraag me af hoeveel rellen zijn geweest in Frankrijk of andere landen die we nog nooit hebben gehoord. Het is in het proces van het ontwikkelen van een trend in West-Europa waar sprake is van volledige acceptatie dat de media kunnen onderdrukken van dergelijke gevallen.

Geschatte schade als gevolg van de juli-rellen in Frankrijk: 800-1500 uitgebrande auto’s, tientallen gebouwen uitgebrand, verscheidene mensen gewond (inclusief politie). Geen enkel artikel in de MSM. Ik belde zowel TV2 en NRK, maar ze vond het niet “nieuws waardig” … Misschien niet zo vreemd als 90-95% van alle Europese journalisten zijn voorstander van multiculturalisme en willen niet om de schade “integratieproces” een bijdrage leveren door het overbrengen van de waarheid.

Dit is een zeer beangstigende ontwikkeling en het document verder hoe de media dient als propaganda machines om multiculturalisme zetels.

——————————

De bestellingen van de “media blackout” zijn strikt toegepast. Le Monde weigerde twee te reageren, onder vermelding van “ministeriële instructies.” “Gisteren morgen, iedere journalist WHO, overwon zelfs voor de smalle leest nieuwtje, de Brandweer, of gendarmes of politie, hoorde hetzelfde antwoord: ‘No brand’ In feite is de waarheid is heel anders dan sommige van die we ondervraagd.. toegelaten uit hoofde van hun adem: ‘We kunnen niets zeggen over de brand We tuin Ontvangen bestellingen “.. In Lyon, de dagelijkse Le Progres verslagen dezelfde black-out: “Orders Niet om te spreken met de pers waren twee pot Brandweer, gendarmes en de politie.”
2009-09-07 09:23:03

Dergelijke gevallen moeten worden beschouwd in samenhang met soortgelijke gevallen waarin de media consequent negeert kwesties in verband met moslims rellen.

Iedereen herinnert zich de juli-rellen in Marseille en andere Franse steden, waar de media werden geïnstrueerd niet om het nieuws te melden.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2009/07/media-blackout-violence-in-france.html

Men kan alleen maar vraag me af hoeveel rellen zijn geweest in Frankrijk of andere landen die we nog nooit hebben gehoord. Het is in het proces van het ontwikkelen van een trend in West-Europa waar sprake is van volledige acceptatie dat de media kunnen onderdrukken van dergelijke gevallen.

Geschatte schade als gevolg van de juli-rellen in Frankrijk: 800-1500 uitgebrande auto’s, tientallen gebouwen uitgebrand, verscheidene mensen gewond (inclusief politie). Geen enkel artikel in de MSM. Ik belde zowel TV2 en NRK, maar ze vond het niet “nieuws waardig” … Misschien niet zo vreemd als 90-95% van alle Europese journalisten zijn voorstander van multiculturalisme en willen niet om de schade “integratieproces” een bijdrage leveren door het overbrengen van de waarheid.

Dit is een zeer beangstigende ontwikkeling en het document verder hoe de media dient als propaganda machines om multiculturalisme zetels.

——————————

De bestellingen van de “media blackout” zijn strikt toegepast. Le Monde weigerde twee te reageren, onder vermelding van “ministeriële instructies.” “Gisteren morgen, iedere journalist WHO, overwon zelfs voor de smalle leest nieuwtje, de Brandweer, of gendarmes of politie, hoorde hetzelfde antwoord: ‘No brand’ In feite is de waarheid is heel anders dan sommige van die we ondervraagd.. toegelaten uit hoofde van hun adem: ‘We kunnen niets zeggen over de brand We tuin Ontvangen bestellingen “.. In Lyon, de dagelijkse Le Progres verslagen dezelfde black-out: “Orders Niet om te spreken met de pers waren twee pot Brandweer, gendarmes en de politie.”
Nieuw Commentaar Schaar / Van de heup Debat Over ons Steun ons Volg ons: Facebook • Twitter • YouTube ”

/ einde citaat

bron
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=no&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.document.no%2Fanders-behring-breivik%2F&act=url
of
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&hl=nl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=no&tl=nl&u=http://www.document.no/anders-behring-breivik/&usg=ALkJrhjZJRs0UjLYYSPF2207uFwPui_XBg


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën