Gepost door: seven | 27 november 2010

Femke Halsema bewijst gelijk Martin Bosma.

Martin Bosma, een invloedrijk kamerlid binnen de PVV, de partij van Geert Wilders, heeft op 24 november zijn eerste 3 wekelijkse wisselcolumn voor de NRC (welke column hij oa met Femke deelt nb!) gepubliceerd. Daarin neemt hij de linkse hypocrisie over de houding t.o.v. de multiculturele samenleving op de hak. Er blijkt een groot verschil tussen woord en daad.

“En de kinderen? Stelt u hen bloot aan uw multiculturele idealen en staat u elke ochtend om half negen bij een zwarte school? Zit uw Emma, Anne-Fleur of Mees gezellig in een klas vol met Mohammeds en Ali’s?
Ho, ho. Het moet niet te gek worden natuurlijk. Als het erop aankomt, rijdt u toch liever een extra blokje met die kinderbakfiets. Dat heeft natuurlijk helemaal niets te maken met al die moslims daar. U bent tenslotte geen racist. Nee, het komt door dat computerlokaal of de kleur van het behang. Of zoiets. Uw vrienden van Minerva of de D66-afdeling Oud-Zuid knikken begrijpend. Die doen immers hetzelfde.” bron nrc + pdf mirror

Drie dagen later op 27 nov bewijst Femke Halsema van GroenLinks al Bosma’s stelling:

Femke Femke Halsema heeft haar twee kinderen van de zwarte school in Amsterdam-Oost gehaald, waarop zij tot afgelopen zomer zaten.
Volgens de GroenLinks-aanvoerster heeft de stap niets te maken met het grote aantal moslimkinderen op de oude basisschool in de Transvaalbuurt.
(..)
De kinderen van Halsema gaan sinds dit schooljaar naar een nieuwe, zogeheten kunstmagneetschool, waar ook veel aandacht is voor creatieve vakken. In een reactie zegt de politica dat het een ’gemengde school’ betreft. „Ze zijn naar een andere buurtschool. Dat is beter voor hun welzijn. Kinderen zijn geen sociaal experiment. Over de reden wil ik niets zeggen, het gaat over de privacy van mijn kinderen.” Halsema wil wel kwijt dat haar kinderen, een tweeling, op de nieuwe school niet meer bij elkaar in de klas hoeven te zitten: „Dit is beter voor hun ontwikkeling.” bron telegraaf

Rest ons niets dan begrijpend te knikken en ons af te vragen wiens kinderen dan wel aan een links multicultureel sociaal experiment worden blootgesteld.

Advertenties

Responses

  1. *Knikt begrijpend naar Femke*

  2. *Knikt begrijpend naar Femke*

  3. Famke, Je zou haar boven de woestijn moeten droppen zonder parachute!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën