Gepost door: seven | 20 juni 2010

Dader minipistool beschieting op politie kondigde daad aan in GeenStijl comments onder topic over zijn eerdere bedreigingen.

De dader van de beschieting met een minipistool op de politie kondigde zijn misdaad aan in de GeenStijl comments onder het GS topic over zijn eerdere youtube bedreigingen aan oa politici.

Verdachte in filmpjes schiet ook op politie Uitgegeven: 20 juni 2010 22:46 Een man die op internetfilmpjes op foto’s van politici schiet, heeft zondagavond ook een baliemedewerkster van een politiebureau in Rotterdam met een minipistooltje beschoten..
Hij miste. De vrouw bleef ongedeerd. De 37-jarige verdachte uit Rotterdam zit vast, meldde de politie . © nu.nl / ANP

Een dag hiervoor waren de bedreigingen via youtube video’s onderwerp op Geenstijl. De bedreiger/dader maakte toen een account om te reaguren (waren zijn allereerste reacties) hij kondigde de beschieting van zondag hierin aan, en maakte zijn naam, adres en zelfs een detentienummer bekend. (Mark Koppenol, Schilperoortstraat [knip], 3082SP Rotterdam, detentienummer 1081220 )

Mark Koppenol had, zo valt af te leiden uit zijn commentaar en reaguursels, problemen met een verklaring gedaan in een gerechtelijke zitting door een rechercheur die hem eerder de minigun cadeau deed. De rechercheur verklaarde als opgeroepen getuige in een zaak wegens vervolging van Koppenol voor verboden wapenbezit dat het pistooltje wat de rechercheur dus zelf eerder cadeau had gedaan niet kon schieten (zonder ‘beker’ ) . Een verklaring die naast Mark Koppenol zelf ook de rechercheur, die het ‘verboden’ minipistool eerder cadeau gaf, vrijpleit.

Deze, kennelijk onjuiste, verklaring is kennelijk later ondersteund door andere functionarissen in het Rotterdamse politiekorps. Waarschijnlijk om officieel te voorkomen te moeten toegeven dat de getuigenis van die bewuste rechercheur gedaan tijdens een rechtzaak onjuist was.

UPDATE: Livebeelden van de schoten in politiebureau door minigun-schutter.

Zie verder zijn reaguursels:

De Politie, het OM, het Parket-Generaal en het Ministerie van Justitie weten me prima te vinden. Die lamzakken doen niets, dus ik knal vrolijk verder. Groetjes aan Ali Aboutaleb. M. Koppenol, Rotterdam.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 20:59

werd ik maar gearresteerd, kan ik eindelijk weer drugs gaan verkopen. ipv speelgoedpistooltjes
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:05

Kijk ik mag dit pistootje van Politie en Jusitie aan kinderen verkopen, omdat 1 kutagent heeft gelogen bij een Rechter. Vind kids cool en Justitie idioten. Ze vroegen hier gewoon om. Zo simpel.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:11

gaajes@gmail | 19-06-10 | 20:59

Wat is je punt dan? Wil je die dingen laten verbieden, begrijp ik dat goed.
pius | 19-06-10 | 21:12

T lijkt er toch op dat die gaajes@gmail de debiel is waar dit topic over gaat, GS post zijn ip ff dat maakt t allemaal een stuk makkelijker
amstelbier | 19-06-10 | 21:14

gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:11
De youtube tokkie heeft zich inmiddels op GS gemeld!
Michael J. Jackson | 19-06-10 | 21:14

Dat bergrijp je heel goed prius. Van Officier van Justitie lulhanis mr. Groen mag ik dit aan kinderen verkopen omdat het speelgoed zou zijn dat geen letsel kan veroorzaken. Dat is dus duidelijk bullshit met een B en dat zegt die pennenlikker omdat hij een liegende agent wil beschermen. Nu durven ze me niet te pakken, al maanden niet, omdat ik vol bewijs heb dat die hufters van Politie en Justitie de boel belazeren. Welke ouder ziet dit vuurwapen als speelgoed voor zijn kind. Ik duidelijk niet dus en naai Politie en Justitie op deze manier al maanden een oor aan. Laat ze maar komen, ze durven al maanden geen moer!
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:18

Nog ff voor de duidelijkheid, moet zo foetsie: Mark Koppenol, Schilperoortstraat [red. ivm privacy huisnummer gewist], 3082SP Rotterdam, detentienummer 1081220 (zie ook You-Tube). Politie en Justitie weten precies wie ik ben en doen nix. Sorry gekker ken ik het niet maken, wel veiliger voor de kids.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:23

Hoor dan ben al 5 jaar bezig, gelijk gekregen van de ombudsman en de hele klachtenshit gehad. Ze doen geen moer. Heb over 3 weken een rechtzaak , met een beetje mazzel zijn ze dan de lul. Ben dus niet gelijk met kogelbrieven begonnen. Die hielpen ook niet, dus vertelde de Politie onlangs nog op een Officier te gaan schieten. En nog doen ze geen moer. Blijf kijken naar You-Tube, zie je binnenkort een aangeschoten Officier van Jusitite door een filmpje springen, als die rechtzaak niets wordt. Alles beter dan vuurwapens aan kinderen verkopen. Ben foetsie, fijne avond nog.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:29

Ik verdom gewoon om dit aan kinderen te verkopen, om bewijs te krijgen dat Politie en Justitie met corruptie kampen. De normale wegen bleken niet te werken als de beklaagde agenten zijn. Dus doe het gewoon zo. De vraag is: “waarom doet Politie en Justitie al jaren niets aan een mongool die ze doodleuk via You-Tube bedreigd? Dit pisttoltje is duidelijk gevaarlijk voor kinderen. Hou immers op mijn dooie akkertje het hele Justitieapparaat onder schot. De sukkels.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 21:43

Het was een kogel op een getypte brief, aan Hoofdofficier Henk Korvinus uit Rotterdam in een envelop met Aboutaleb erop, die door zijn hoofd werd geschoten. (fopkots) Wat is strafbaar trouwens jongens? Als ik nou bij de Politie mag vertellen dat ik de Hoofdofficier, de lul van de bovenste plank voor zijn flikker ga schieten, zonder gearresteerd te worden. Wat kan ik dan niet doen, omdat ik dan gepakt zou worden? Het is geen geintje. Kijk hoe lang die filmpjes er al staan, of bel van mijn part de Politie. Blijf kijken, zie je binnenkort een Officier door een filmje springen.
gaajes@gmail | 19-06-10 | 22:24

Thnx: Chatslet | 20-06-10 | 11:05
Je bent voorlopig één van de weinigen die de essentie snapt.
Ga natuurlijk geen vuurwapens aan kids verkopen.
Kogelbrieven, of op Jusitie schieten, geen probleem.
Stoppen ze nog niet, is op echte Officieren schieten, leuker dan een blikje.
Het mooie, ben niet strafbaar.
Mag dit pistool immers van het Openbaar Ministerie aan kinderen verkopen, omdat het volgens hun geen letsel kan veroorzaken.
De kids lopen zo geen gevaar, de Officier van Jusitie = dik de lul.
gaajes@gmail | 20-06-10 | 13:00

O en nog ff voor al die: “waar stem je op vragen”.
Ben helemaal niet wezen stemmen.
Dus nee, al helemaal geen PVV.
Het is allemaal gajes, dus heb me stemkaart opgestuurd naar Burgemeester Aboutaleb de 8e juni.
Hmmm, samen met de mededeling dat ik ook bombrieven naar zijn huis kan sturen.
En nog doet die mafkees helemaal niets, snapje het nog?
gaajes@gmail | 20-06-10 | 13:08

Kijk, je kan er lang over doorlullen.
Het ziet er toch naar uit dat Justitie voor de bijl gaat.
http://www.rijnmond.nl…
Thnx GeenStijl!!!!
Ken ik, na 5 jaar eindelijk weer eens wat zinnigs gaan doen.
Moeilijk he, je recht halen in NL.
Met minder dan terreur kom je er niet.
Harm Brouwer van het Parket-Generaal kan denk vast gaan inpakken.
Ciao Harm, het gaat je goed.
gaajes@gmail | 20-06-10 | 14:30

bron reaguursels, Geenstijl topic: Gevonden! Rotterdamse kogelbriefverstuurder


Responses

 1. Hé wat leuk! mijn comment staat er tussen. Helaas heb ik vandaag (onnodig) een ban gekregen :S

 2. Ik wou dat m’n menneke net zo doortastend was als hij.

 3. GeenStijl Bannen zichzelf uiteindelijk de afgrond in Michael.
  Niemand kan dat Jorissen nog volgen. Dat krijg je dus als je een puisterig jong met een laag IQ over mensen laat oordelen met een hoog IQ.
  [edit on topic please]

 4. En de moraal van dit verhaal.. De pliesie heeft betere dingen te doen als een idioot die beetje onzin loopt uit te kramen… Agja stop m in een cel met een microfoon en zeg dat de officier van justitie m kan horen.. Leuke audio clips voor dumpert

 5. Ik begrijp dus dat dit mini-pitooltje daadwerkelijk lood met kruit-lading verchiet ???? Wet wapens & Munitie dus …
  En politie/justitie deed er niks aan terwijl die man al 5 jaar aan de bel aan het trekken was??
  WTF ?!?! Strakke actie man !!! REspect !

 6. Update GeenStijl http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/06/minigunschutter_je_staat_op_ge.html

 7. Een wat onnorthodoxe aanpak, maar ik kan me wel iets voorstellen bij het feit dat iemand radicaliseert door het gedrag van politie en justitie. Levendig voorstellen.

 8. verkoop dan wat zwaardere wapens,, en dan even wachten of ze jou komen halen.

 9. trieste berichtgeving.
  ook jullie slaan de plank volledig mis net als het gelikte corrupte GS.

 10. Had hij toch meer moeten oefenen op die politie poppetjes in zn video’s

 11. een onsamenhangend verhaal, waar en wat wil deze figuur nou eigenlijk, aandacht?, nou dat is hem gelukt.

 12. In een ouder topic (aug 2009) over de minigun meld hij (nb. onder zijn detentienummer )
  quote:
  “Het gaat er om dat de recherche hem eerst teruggaf en zei het schiet niet hard genoeg. Vervolgens werd ik in Limburg weer gepakt en vervolgd voor dat ding. Riep m’n recherchevriend die hem cadeau deed op als getuige en toen loog de rechercheur bij de Rechter commissaris en zei dat het zonder beker niet kan schieten.
  De Rotterdamse Koprschef en Korpsbeheerder roepen dit nu ook om een liegende rechercheur in bescherming te nemen.
  Helaas voor hun heb ik de rechercheur eerder opgenomen toen hij zei hij schiet niet hard genoeg en dus heeft de Politie een probleem.
  Roep nu al een tijdje publiekelijk dat de Politie tot aan de top zo corrupt is als de neten, zonder vervolgd te worden.
  Daarom de filmpjes en de aandacht voor het wapen, want het laatste wat je verwacht is liegende agenten, die door de superieuren een handje boven het hoofd worden gehouden.

  1081220 | 31-08-09 | 22:23″http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/08/roept_u_maar_mag_deze_minigun.html

 13. Het youtube account http://www.youtube.com/user/1081220
  Mark Koppenol had, zo valt af te leiden uit zijn commentaar en reaguursels, problemen met een verklaring van een rechercheur die hem ooit zo’n minigun cadeau deed en die verklaarde tijdens een rechtszaak als getuige in een zaak wegens vervolging voor verboden wapenbezit dat het pistooltje niet kon schieten (zonder ‘beker’ ) Deze, kennelijk onjuiste, verklaring is kennelijk later ondersteund door andere functionarissen in het Rotterdamse politiekorps. Kennelijk om officieel te voorkomen te moeten toegeven dat de getuigenis van de rechercheur onjuist was.

  ps

  http://verzamelen.tweedehands.net/sleutelhangers/pistool-sleutelhanger.html

 14. […] Dader minipistool beschieting op politie kondigde daad aan in GeenStijl comments onder topic over z… De dader van de beschieting met een minipistool op de politie kondigde zijn misdaad aan in de GeenStijl comments onder […] […]

 15. http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1392680.ece/Onderzoek_naar_gevaar_micropistool

 16. leuke pistooltjes trouwens, maar wat moet je ermee?

 17. justitie is hard op zoek gegaan in zijn woning
  naar de opnames gelukkig voor hem heeft hij alle cd gekopieert en ook aan mij en andere gegeven.

 18. […] Livebeelden van de schoten in politiebureau door minigun-schutter. https://sevenxseven.wordpress.com/2010/07/12/livebeelden-van-de-schoten-in-politiebureau-door-minigun-schutter/ « seven. […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën