Gepost door: seven | 18 november 2008

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!


Responses

 1. Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 2. Werkt dit?

 3. Kudt man.. het werkt!

 4. Yo Seven…
  Sympathiek gebaar van je. Zo’n blog voor de trouwe klan is natuurlijk zo uit te breiden… het gaat GS nog flink geld kosten op deze manier.
  Groetjes van Jaap.

 5. @4 / paapsismen / Jaap
  LOL, nou ik denk eerder dat het mij geld gaat kosten.. ;)

 6. De eerste keer posten? Dan post je met vertraging alle volgende posts (combi van je naam met je email (die vertrouwlijk blijft en niet op deze site te zien is) komen automatisch direct door.

 7. Test voor sjaak-hannes de 13de | 15-12-08 | 04:11

  De getallen zijn
  Test a
  4
  Test b
  6
  Test c
  9
  Test d
  4

 8. Goodmorning, dear Seven! Ja, was te verwachten dat het bewijs zou uitblijven hè. Hij had beter wat vaagjes kunnen blijven zoals sommigen, nu staat ie voor lul. Mooi ontmaskerd man.
  Groetsels van Jaap.

 9. paapismen,
  vriend ik weet niet wat jij denkt, maar mijn eerste poging was een gok en ik heb gezegd dat we het nog een keer gaan proberen als ik dat boek had gelezen.
  op de een of andere manier willen jullie niet luisteren, maar alleen jullie eigen denkbeelden zien.
  denk na wat de mogelijkheden zijn als dit werkt, ik ben benieuwd.
  seven,
  heb je hier een verklaring voor:
  http://www.akiane.com/akiane_art.htm
  lees voor de gein is de bijschriften bij dit schilderij:
  http://www.akiane.com/paintings/age_12/age12_09.htm,
  wat een inzicht in het levem, het kind was pas 12…

 10. ’n soort Sturm und Drang, deze SJD13D. Maar dan anders…

 11. F. von Zeikhoven,
  Als jij erachter komt dat de bevolking volledig verkeerd is ingelicht door media, regering, educatie, religie, wetenschap en ga zo maar door (zeg maar alle grote informatiebronnen die heel aantrekkelijk zijn voor mensen met veel macht en geld die nog meer macht en geld willen). Hoe zou jij het de mensen dan vertellen? hoe vertel je mensen dat hun info al die tijd deels incompleet deels verdraaid en deels volledig gelogen is? Even een serieus antwoord graag.

 12. Achtergrondinfo in de comments http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/12/paniek_in_medialand_plasterk_g.html

 13. seven, (iq aanduiding zeker?)
  deze kerel legt even uit hoe hersens werken en wat je kunt doen om dingen die buiten het doosje vallen te kunnen bevatten.
  http://www.consciousmedianetwork.com/members/jdispenza.htm

  ik heb nog steeds geen verklaring voor de dromen die bij meerdere mensen in verschillende kamers tegelijkertijd voorkomen en exact hetzelfde zijn. en ze komen elkaar erin tegen… “wetenschappelijke” verklaring graag.

 14. sjaak-hannes de 13de

  Nee, eerder geluksgetal, waar staat jouw 13 eigenlijk voor? ;)

  Verklaring voor een verhaal dat meerdere mensen dezelfde dromen hebben? Wat dacht je van het is niet waar? Fake of verkeerd uitgevoerd onderzoek oid. Of ongeveer hetzelfde meegemaakt overdag?

  Ik kan me trouwens herinneren dat jij in de comments, die ik voor de wegjorisactie gesaved heb, bij GS hebt verklaard dat alles wat je zelf beweerd had onzin was en een grote grap was.

 15. seven,
  shit is niet fake, het komt te vaak voor en de overeenkomsten zijn ook niet echt te verzinnen.

  ik geloofde eerst ook niet in die shit, en had me er ook nog nooit echt in verdiept, maar zodra je dat doet kom je erachter dat er meer bewijs is dan je denkt.

  neem out of body. ik heb nu 3 interviews geluisterd 1 boek gelezen en 1 persoon gesproken die het zelf kan.
  om maar even 1 voorbeeld te noemen van de overtuigende details: als je out of body bent kun je ergens heen willen, je denkt bijvoorbeeld ik wil naar de maan, het volgende wat er gebeurt is je word bij je schouders gegrepen en vliegt naar de maan.

  toen ik diegene sprak met ervaring, maar nog geen inzicht in alles wat mogelijk is tijdens een obe omdat de deur voor hem geopend is door drugs(hij gebruikt nu geen drugs meer) en zich er verder totaal niet in verdiept heeft.
  hij had het over dat hij andere mensen tijdens een out of body in elkaar stond te rossen, als hij te lang doorging werd hij bij zn schouders gegrepen en weggehaald.

  dat soort aparte overeenkomsten kom je alleen maar tegen, op een gegeven moment zijn dat er zoveel dat je niet anders kunt constateren dan dat het echt is.

 16. seven,

  “Ik kan me trouwens herinneren dat jij in de comments, die ik voor de wegjorisactie gesaved heb, bij GS hebt verklaard dat alles wat je zelf beweerd had onzin was en een grote grap was.”

  Daar komt je selectieve perceptie voor het negatieve beeld ten opzichte van mensen die met alternatieve dingen bezig zijn weer om de hoek kijken.

  Ik heb namelijk vlak na dat postje nog een postje met “ik loop ze te fokken, dat vind ik mooi” gepost.

  je denkt toch niet dat ik 10 uur lang een grapje ga zitten maken.

 17. In november 2007 slaagden Belgische artsen erin een ‘out-of-body experience’ kunstmatig op te wekken. Daarbij werd de hersenactiviteit in beeld gebracht. Het onderzoek werd geleid door professor Dirk De Ridder, neurochirurg aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), in samenwerking met het UZ KU Leuven. De ervaring van het zweven boven het eigen lichaam werd opgewekt door elektrische prikkeling van de gyrus angularis. De verklaring is momenteel dat buitenlichamelijke gewaarwording ontstaat wanneer onze hersenen er niet langer in slagen om onze zelfwaarneming, tastzin, gezichtsvermogen en evenwichtszin met elkaar te integreren.

  het gaat om een bijkomend verschijnsel van een verstoorde temporaalkwabfunctie in de hersenen.

  Ook slaapverlamming geldt als een mogelijke wetenschappelijke verklaring voor het fenomeen. Deze slaapstoornis gaat vaak gepaard met zeer realistische hallucinaties, waarbij men soms het gevoel heeft het stoffelijke lichaam te verlaten. Ook de andere fysieke sensaties die men ervaart tijdens een uittreding (suizingen, tintelingen, vibraties, … ), komen zeer sterk overeen met de hallucinaties die zich bij slaapverlamming kunnen voordoen. bron

 18. precies en waar komt dat artikel vandaan? uit het krantje de morgen wat weer connecties heeft/in handen is van PCM http://www.pcmuitgevers.nl/ dat weet ik omdat mijn vader interimmanager is geweest bij pcm, en toen lag elke morgen de morgen bij ons in de brievenbus.
  en dan praten we over massamedia en deze zijn alles behalve betrouwbaar. dat klinkt vergezocht en ongelofelijk maar doe er maar is wat onderzoek naar.

 19. en als de corruptie daar niet zit zou ik maar is gaan kijken door welk bedrijf dat experiment gesponsord is.

 20. @sjaak
  Ben je religieus opgevoed? Welke religie hang je aan?

 21. geen religie ook mijn ouders niet, ik geloof in de waarheid. en jij?

 22. RK achtergrond, maar rond mijn 11e jaar niet meer gelovig. Teveel interesse in wetenschap en sterrekunde om het oude verhaal te blijven geloven.

 23. ps Heb je op GS een ban?

 24. ok duidelijk, als je voorbij de “normale” wetenschap en media kijkt gaat er een wereld voor je open die jeje niet voor kunt stellen, dat zal je zeker interesseren.
  Alleen jammer dat je zo heilig gelooft in de huidige massamedia/wetenschap.

  ik heb een ban op gs ja.

 25. Ik heb beide zeitgeistmovies en loose change gezien, zelf van Alex Jones. Interessant, maar daarom nog niet geheel juist, en soms zelfs de grootste onzin. Hard bewijs, dus geen verklaringen van mensen op site’s of in boeken, maar controleerbaar bewijs, zoals een voorspellende test wat betreft het lezen van gedachten. Dat is de manier om iets aan te tonen.

 26. met die docus zit je nog redelijk aan de oppervlakte. en natuurlijk is wetenschappelijk onderzoek balangrijk, maar de huidige commercieele wetenschap is zodanig gemanipuleerd dat wetenschap bijna een scheldwoord is geworden.

  trouwens een hoop van de dingen waar ik het over heb zijn wetenschappelijk bewezen, zoals dat water beinvloeden met intentie enz ik zal er een linkje over opzoeken.

 27. http://www.life-enthusiast.com/twilight/research_emoto.htm

 28. hier nog een leuk project van princeton university. the princeton eggs.
  De afgelopen 8 jaar hebben ze computers op verschillende locaties willekeurige nummers laten genereren eentjes en nulletjes 100 keer per seconde ofzo.

  Wat blijkt nu, telkens als er iets significants gebeurd op de wereld wijkt het aantal eentjes of nulletjes onnatuurlijk veel af naar 1 kant.
  9/11 bijvoorbeeld gaf een grote afwijking.
  http://noosphere.princeton.edu/
  http://gcpdot.com/

 29. je moet rekening houden dat de info waar ik het over heb grotendeels direct bij wetenschappers vandaan komt met erg indrukwekkende cv’s.

 30. zoals deze, in de eerste minuut wordt cv van de geinterviewde opgelezen:

  http://nl.youtube.com/watch?v=2ofP5cGm2RU&feature=PlayList&p=A6D285BA53B3E6DD&index=0&playnext=1

  als je me zat bent moet je het zeggen, dan hoor je me niet meer.

 31. het is trouwens mogelijk om een obe kunstmatig op te wekken, hoe weet ik niet, maar dat maakt het verder niet minder echt.

  hier een artikeltje over het fenomeen corruptie in de media:
  http://www.wanttoknow.nl/overige/toonaangevende-journalisten-onthullen-grote-doofpotschandalen-in-de-media/

 32. @sjaak
  Dat verhaal over Fox News en de Monsanto melk problemen http://www.youtube.com/watch?v=axU9ngbTxKw kende ik al. Inderdaad een goed voorbeeld hoe commercie cq reclameinkomsten voor de redactionele vrijheid van journalisten gaat bij Fox. Tuurlijk zijn er hier en daar verkeerde invloeden in de media, maar het komt wel gewoon naar buiten en heeft alleen met commerciële belangen te maken toch? Niet mega wereldschokkend. Vroeger vertelde doctoren zelfs op tv dat roken goed voor je is. Wie betaald bepaalt.

 33. “Tuurlijk zijn er hier en daar verkeerde invloeden in de media, maar het komt wel gewoon naar buiten en heeft alleen met commerciële belangen te maken toch? Niet mega wereldschokkend.”

  precies, maar wat als het wel megawereldschokkend is? dan komt het dus niet naar buiten via de normale media:

  neem bijvoorbeeld gratis/vrije energie, wat nu als deze info bekend wordt en niemand meer benzine/diesel/gas nodig heeft, dat scheelt de regering een hoog percentage accijnzen, en oliemaatschappijen kunnen opdoeken.
  Dat soort info komt niet vrij en wordt niet behandeld in de media omdat de media in handen is van regering of oliemaatschappijen of vrienden daarvan, dat is logisch en die connecties zijn te achterhalen.

  Jo Wardenier die die nietsverbruikende motor had ontwikkeld, er waren al plannen voor een fabriek van 13000 man, de grond voor die fabriek was al opgekocht van boeren, olieprijzen gingen wereldwijd al omlaag en Jo werd in ene gekverklaard en opgesloten, dat is niet logisch, wel als je weet wat erachter zit, niet als het echt zo was dat de man gek was, want anders waren al die voorbereidingen niet getroffen.

  Dus je bergrijpt dat de meeste belangrijke berichten in de normale media achtergehouden, incompleet, verdraaid en soms gewoon gelogen zijn.
  Dit fenomeen vind ook plaats in wetenschap educatie en religie zoals ik al zei.

  Hebben ze al eigenlijk al wetenschappelijk aangetoond dat de commerciele wetenschap te vertrouwen is?

  Maarja als je nu even voorbij de ongeloof kijkt dan zie je dat er een hele hoop boeiende dingen binnen handbereik liggen, hou je van archeologie?

  http://nl.youtube.com/watch?v=KaY9k4-W0cc&feature=PlayList&p=04B63C35D810CB8B&index=0&playnext=1

 34. http://weblogs.nos.nl/binnenlandredactie/2009/01/06/chocolademelk-en-champagne/

  seven zegt: Your comment is awaiting moderation. 06-01-09 om 17:28
  Tolerantie moet van 2 kanten komen, NL was in het verleden zo tolerant dat de nieuwere inwoners zichzelf niet tolerant hoefde op te stellen en zelf denken hun normen op te leggen aan hun nieuwe land ipv omgekeerd. Laat de nieuwkomers goed bedenken waarom ze ook al weer uit hun oude land zijn vertrokken, vast niet omdat het daar, met alle normen die daar bij hoorden, zo geweldig was.

 35. leuk dit…

 36. deze kerel weet ontzettend veel en het allemaal goed samen te vatten, in het begin is hij een beetje enthousiast maar dat komt na een half uur wel goed: http://video.google.nl/videoplay?docid=9097088202160478263&ei=J67nSez3LYHI-AbDhZjvCQ&q=david+icke+cutting+edge&hl=nl

 37. Seven, ik las je comment op geenstijl net over aspartaam en suiker enz, dat zijn inderdaad ongezonde dingen. Maar daarna begon je over fluoride… dit moet je niet onderschatten, we krijgen al teveel fluoride binnen in het dagelijks leven het hoopt allemaal op in de hersenen en verlaagd het iq, daarnaast is het slecht voor de tanden en botten luister voor de gein is naar dit interview:

 38. Dossiernummer: 41213074 Blad 00001

  Uittreksel uit het handelsregister van de Kamers van Koophandel
  Deze inschrijving valt onder het beheer van de Kamer van Koophandel voor
  Amsterdam
  Privéadressen op dit uittreksel zijn nog alleen openbaar voor organisaties
  genoemd in art. 51 Handelsregisterbesluit.
  ____________________________________________________________________________
  Rechtspersoon:
  Rechtsvorm :Stichting
  Statutaire naam :Stichting B.A.D.
  Verkorte naam :Alf SG
  Statutaire zetel :Amsterdam
  Adres :Eerste Hugo de Grootstr 38 3HG, 1052KS
  Amsterdam
  Correspondentieadres :Postbus 3607, 1001AK Amsterdam
  Telefoonnummer :020-6887094
  Akte van oprichting :13-10-1993
  Activiteit :Dierenbeschermingsverenigingen e.d.
  —————————————————————————-

  Bestuurder(s):

  Naam :Kocera, Frank
  Geboortedatum en -plaats :21-09-1970, Dortmund, Duitsland
  Adres :Wekeromseweg 14, 6816VS Arnhem
  Infunctietreding :01-04-1996
  Titel :Bestuurder
  Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
  zie statuten)

  Naam :van der Laan, Erik
  Geboortedatum en -plaats :18-07-1975, Den Helder
  Adres :Javastraat 40, 1521CE Wormerveer
  Infunctietreding :10-03-1999
  Titel :Penningmeester
  Bevoegdheid :Gezamenlijk bevoegd (met andere bestuurder(s),
  zie statuten)
  ____________________________________________________________________________
  Alleen geldig indien door de kamer voorzien van een ondertekening.

  20-08-2009 Blad 00002 volgt.
  Dossiernummer: 41213074 Blad 00002
  ____________________________________________________________________________

  Woerden, 20-08-2009
  Uittreksel is vervaardigd om 10.47 uur

  Voor uittreksel

  Bron: Uittreksel-informatie Internet. Geldt niet als uittreksel in de zin van artikel 22 lid 1 van de Handelsregisterwet 2007.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën